Music Week festival po prvi put u Beogradu: Dragana Mirković, Brena i Lukas vas pozivaju na Ušće

- Poziv da nastupim na Music Week festivalu nisam mogla da odbijem jer je zaista u pitanju nešto što može da postane najveći muzički događaj u zemlji - rekla je Dragan Mirković

  • 0
MUSIC WEEK FESTIVAL, Dragana Mirković, Aca Lukas

Dragana Mirković Foto: Promo

Već 4 godine se održava na Kopaoniku i okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, a sada se Music Week festival spušta na beogradsko Ušće! Po prvi put u Beogradu, od 23. do 25. avgusta, Music Week okupiće mega zvezde narodne, pop i trep muzike.

Aca Lukas je zimus na Music Weeku na Kopaoniku održao nezaboravni nastup, a pred beogradsko izdanje festivala poručuje:

"Zimus je na Music Weeku bilo fenomenalno. Svi koji prate već godinama ovaj festival znaju da je provod fantastičan. Nista manje ne očekujem ni na Ušću na prvom letnjem Music Weeku, prostor je još veći, broj ljudi će biti ogroman, obećavam sjajnu žurku kao i uvek!"

MUSIC WEEK FESTIVAL, Dragana Mirković, Aca Lukas

Aca Lukas Foto: Promo

Ulaz na Music Week na Ušću je slobodan uz besplatnu mobilnu aplikaciju KeepApp, koja se može skinuti sa Google Play i App Store-a. Skinuta aplikacija služi kao besplatna ulaznica.

Međutim, za samo 2500 dinara, posetioci koji žele da podignu zabavu na viši nivo, mogu nabaviti ALL YOU CAN DRINK VIP PASS koji omogućava neograničenu konzumaciju pića tokom večeri. VIP passovi dostupni su na svim prodajnim mestima tickets.rs.

Među zvezdama čiji se nastupi željno iščekuju na Music Weeku je i Dragana Mirković, koja će po prvi put nakon spektakla u Areni nastupiti pred masovnom beogradskom publikom.

“Beogradski koncerti uvek sa sobom donose dodatnu dozu odgovornosti i zato sam dugo čekala pravu priliku da nastupim u prestonici nakon koncerta u Areni.” kaže Dragana i dodaje: “Poziv da nastupim na Music Week festivalu nisam mogla da odbijem jer je zaista u pitanju nešto što može da postane najveći muzički događaj u zemlji, a znajući ljude koji stoje iza svega, sigurna sam da će učiniti sve da tako i bude. Već po povratku sa odmora počinjem sa pripremama za nastup jer želim da svojoj publici priuštim još jedno druženje za pamćenje, a posebno sam srećna što će ulaz biti besplatan te je ovo svojevrsni poklon za moju publiku.”

U petak, 23. avgusta, osim Dragane Mirković nastupaju i Jelena Rozga, Toni Cetinski, Saša Kovačević i Dženan Lončarević.

Dan kasnije, subota 24. avgust, rezervisan je za nastupe Harija Mata Harija, Nine Badrić, Lepe Brene, Ace Lukasa i Darka Lazića.

Lepa Brena uputila je video poziv svojim obožavaocima:

 
 
 
View this post on Instagram

#GIVEAWAY #LepaBrena: "Uđi slobodno" na #BelgradeMusicWeek 📆24.08. 📍Ušće, Beograd Osvojite 2x2 “All You Can Drink VIP PASS” za drugi dan festivala, kada nastupaju: Lepa Brena, Aca Lukas, Nina Badrić, Hari Mata Hari i Darko Lazić. Potrebno je da: 1. Zapratite @musicweekfestival 2. Tagujte u komentaru osobu sa kojom ćete dočekati zoru na Belgrade Music Week-u! 3. Na story postavite spot, napišite naziv ili snimite sebe kako pevate omiljenu Breninu pesmu i dodajte: “Avgust na Ušću” i tagujete @musicweekfestival (profil mora da vam bude otključan) Najkreativnije story-je repostujemo. Giveaway traje do utorka 13.08. do ponoći, pobednike objavljujemo 14.08 na našem story-ju. Belgrade Music Week 📆23-25.08. 📍Ušće, Beograd Slobodan ulaz uz besplatnu mobilnu aplikaciju (Uskoro KeepApp, vaša ulaznica za Music Week) Više informacija na www.musicweek.rs #MusicWeekFestival #CloudFestivals#MassiveAndFree #LepaBrenaA post shared by Belgrade Music Week (@musicweekfestival) on

 

Poslednjeg dana Music Week-a, u nedelju 25. avgusta, za atmosferu će biti zaduženi Maya Berović, Senidah, Buba Corelli i Jala Brat, Coby, Angellina, Sara Jo i Katarina Grujić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA