≫ 

Darko Lazić o luksuznom stanu u kojem je živeo sa Anom: Još nije rešeno kome će pripasti!

- Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude nekoliko dana kod mene - kaže darko

  • 11
Ana Sević, Darko Lazić

Foto: Nikola Tomić, Antonio Ahel

Ana Sević i Darko Lazić zvanično su se razveli u junu 2019. godine, ali pitanje podele imovine još uvek nisu rešili.

Iako se pričalo da će Darko ostaviti Ani nekretninu, on kaže da to još nije rešeno.

- Neka se sele slobodno, šta je tu mogu?! Taj stan još uvek nije rešen. Ana i ja smo se razveli, ali nije završena imovinska rasprava. Taj stan je zajednički, ali uskoro ćemo i to rešiti. Verovatno će pola pripasti njoj, a pola meni - rekao je Lazić.

Kako kaže, sa ćerkom se čuje, ali je ne viđa.

- Sa Lorenom se čujem. Čekam da se vrati sa mora, pa da je pokupim i da bude nekoliko dana kod mene - priznao je pevač za Blic.

Darko Lazic, Ana Sevic, Lorena

Darko ne viđa Lorenu, a kaže da je to "Anino maslo", Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, Darko nije bio na Loreninom 5. rođendanu organizovanom nedavno, a kako je rekao - to je njegova bivša žena namontirala.

To je moja bivša žena sve lepo namontirala. Da me pljuju novinari... Trebalo je da pravimo rođendan Loreni krajem juna, s tim što sam ja rekao da to ne bude vikend, jer je vrlo moguće da ću raditi. I kad se saznalo da radim, zakazao se rođendan i nije moglo da se pomeri. Uostalom, neću ništa da pričam, to je njena stvar, svi znamo. Ja ću svom detetu napraviti rođendan kada stvarno i jeste, 10. jula, u igraonici i ovde, tako da ću sve to obeležiti kako treba - istakao je Darko.

VIDEO: Ljuba Aličić: Darko Lazić će napraviti karijeru ako ostavi alkohol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niki

    17. avgust 2019 | 10:29

    Sto vecina muskaraca ima potrebu kada nadju drugu i jos dobiju sina pljuju po bivsoj zeni i za sve je zena kriva!!!Darko ti cas ne mozes da radis zbog povreda,cas mozes!Decko dogovori se vise sta pricas i dok nisi dobio sina nijednu ruznu rec nisi rekao o Ani a sada je samo pljujes a nju nikada nismo culi da je jednu ruznu rec rekla o tebi!Sramota je ipak je ona majka tvoga deteta i sutra ce te pre cerka pogledati nego sin,neka je dete zivo i zdravo ali ces ga ti toliko razmaziti i upropastiti da ces vidrti i kukati za Lorenom!Mrzim tu seljacku politiku samo SIN se racuna!Ti da si hteo da vidis cerku ti bi otisao i video je...tako da ne lupaj i ne pljuj po toj zeni...

  • mihajlo

    17. avgust 2019 | 09:55

    Ovaj Darko Ko pokvarena ploča,jedno te isto, kome se ti pravdaš?Ostavi ženi stan pa se lupaj u prsa i budi”BAJA”Samo veliki ljudi to mogu

  • Miki

    17. avgust 2019 | 09:33

    ZA VIKEND LEPO VREME,I SLEDEĆEG TAKOĐE,ISKORISTI TE GA UZ OPUŠTANJE.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA