• 7

Ceca se oglasila nakon što je pucano na kombi Maje Berović

- Šokirana sam i duboko potresena - kaže Ceca

  • 7

Ceca Ražnatović (46) potresena je nakon vesti da su nepoznati ljudi sa fantomkama izrešetali kombi Maje Berović (32) u Mostaru, pa se i javno oglasila.

- Prestrašno je da se dešavaju stvari poput napada na Maju Berović. Šokirana sam i duboko potresena kako napadom na moju dragu prijateljicu i koleginicu Maju Berović, tako i činjenicom da se takve stvari dešavaju - rekla je Ceca.

Podsetimo, incident se desio u subotu nakon koncerta muzičke zvezde u tom gradu, a u kombiju su se u tom trenutku nalazili njeni muzičari.

Ceca Ražnatović Maja Berović

Maja i Ceca, Foto: Instagram

Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume.

- Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cela priča dobije svoj zvanični epilog - izjavila je ovim povodom Maja.

VIDEO: "Volim sve žene, a uz mene ide neka lujka": Mili o novoj pesmi i sličnosti sa Fridom Kalo

VIDEO: Ovakvu je niste videli: Maja Berović bez šminke i u trenerci

(Telegraf.rs/Pink.rs)

Komentari

  • .

    A da sagledate stvari iz druge perspektive, kao npr cime se bavi tacno Mayin muz "biznismen"? Ne nego odma nacionalizam.

  • Aca

    Pa zato sto je rkla da je ponosna srpkinja a to u Bosni Izetbegovicevci ne dopustaju pa zaro Dodika uvek napadaju apa zato sto velica RS i da je srbin a ne poturica!!!

  • Marko

    Istina je da je mostar nesiguran grad i da vladaju velike podjele izmedju bosnjaka i hrvata. Al to nema veze sa Majom

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima