≫ 

Prvi put objavljena slika rođenog brata Šaka Polumente koji je pre 18 godina misteriozno preminuo

- Dok je Sapko bio živ, bilo ga je u svakoj mojoj pesmi. Sada mi se čini da ga ima u gotovo svakoj mojoj rečenici - izjavio je Šako

  • 7
Šako Polumenta Foto: Marko Jovanović

Iako mnogi i dalje misle da su Šako Polumenta (58) i Dado Polumenta (36) rođena braća, istina je da je Šako zapravo Dadov stric.

Šakov rođeni brat je Sapko Polumenta koji je bio "žestok momak", a njegova smrt je i danas misterija.

Naime, prošlo je punih 18 godina otkako je misteriozno umro Sabahudin Sapko Polumenta, rođeni brat popularnog pevača i žestok momak u crnogorskom delu Sandžaka. O njegovoj smrti svašta se pričalo - počev od toga da se predozirao, da je otrovan, te da je ubijen.

Ono što javnost manje zna jeste da je Sapko bio jedan od najefikasnijih igrača crnogorske tajne policije pod komandom Z. L., a priča se posebno dobro odrađivao posao za S.L. kod prodaje oružja.

Ono što je sad sigurno je da je Šakov estradni uspeh i te kako imao potporu Z.L. i njegove službe, jer "tada su po zadatku pravljene zvezde".

- I noćas ja da poludim, sve na kocki izgubim, i kad se dobro napijem, a boli me to što nemam brata rođenog i druga pravog i poštenog da mi leđa čuva kad meni teško je - stihovi su dueta koji su otpevali Šako Polumenta i pokojna Dona Ares.

Polumenta je u par situacija isticao da ga stihovi ove pesme jako pogađaju, jer je izgubio brata koji je vodio buran život, voleo kocku i tako dalje.

- Dok je Sapko bio živ, bilo ga je u svakoj mojoj pesmi. Sada mi se čini da ga ima u gotovo svakoj mojoj rečenici - izjavio je Šako.

VIDEO: Nakon navodne afere sa Šakom Polumentom, Mina Vrbaški objavila ovaj snimak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    17. avgust 2019 | 11:29

    Boze oprosti mi, ali meni je ovaj lik toliko ogavan da ne može rečima da se opiše. Znaci, ništa mi čovek nije uradio, ne poznajem ga lično, ali kad ga vidim u medijima nekako mi je bas fuj! Jedna od retkih osoba na koje imam ovakvu reakciju, a nemam pojma zašto.

  • 534

    17. avgust 2019 | 11:10

    Dokle ćete da nas trujete ološem?

  • Akova

    17. avgust 2019 | 10:43

    Ovaj pjevač poslije smrti brata 4-ti dan pjevao je u diskoteku kao da ništa nije bilo, Priča pjevača Polumente je čist bezobrazluk, bolj da se nije ni javljao na temu o kojoj priča

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA