≫ 

Samo je spustila glavu: Karleuši tačno u ponoć usred koncerta publika priredila emotivno iznenađenje

Jedan od zaposlenih joj je na scenu potom izneo tortu, a ona se svima srdačno zahvalila

  • 7

Jelena Karleuša održala je u petak, 16. avgusta, spektakularan koncert u Vrnjačkoj Banji, a sa publikom je dočekala i 41. rođendan.

Iako je nekoliko sati ranije na Instagramu napisala poruku kojom je jasno stavila do znanja da se istom ne raduje, publika ju je iznenadila.

Naime, tačno u ponoć Jeleni je masa ljudi uglas počela da peva "Danas nam je divan dan", a Jelena se "ukipila" pred njima i spustila glavu.

Međutim, to nije sve, pošto joj je zaposleni na scenu potom izneo tortu, a ona se svima srdačno zahvalila.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, ovo je prvi rođendan koji Jelena dočekuje i slavi bez majke Divne Karleuše, zbog čega joj "divan dan" više nije ni toliko divan, niti mu se kao pre raduje.

Jelena Karleuša, Divna Karleuša

Jelena Karleuša kao mala sa majkom Divnom, Foto: Privatna arhiva

Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine, nakon teške bolesti i borbe sa kancerom.

Jelena je u tom momentu bila na putu iz Austrije za Beograd, a kako joj ne bi pozlilo na aerodromu, prijatelji su joj tužnu vest saopštili kada su došli po nju na aerodrom Nikola Tesla.

- Mi ne umiremo. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš, ja nisam tamo, ja ne spavam. Ja sam hiljadu vetara koji duvaju, ja sam dijamantska svetlost na snegu, ja sam sunce u zrelom zrnu, ja sam nežna, jesenja kiša. Kada se probudiš u jutarnjoj tišini, ja sam brzo podizanje tihih ptica u kružnom letu. Ja sam mekane zvezde koje sijaju noću. Nemoj da stojiš nad mojim grobom i plačeš. Ja nisam tu, nisam mrtva - jedna je od poruka koje je Jelena nakon Divnine smrti objavila na svom Instagramu.

U pitanju je, inače, pesma Meri Elizabet Fraj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MILAN

    17. avgust 2019 | 10:43

    DROLJA NAJVECA DROLJA KOJA MRZI CELI SVET ONA PA ONA GADURA FUJ.

  • Maja

    17. avgust 2019 | 11:01

    Ma ko se ne raduje rodendanu,Jeca?hahaha Nemojte biti smesni Par sati pre nego je napisala tu poruku,uzivala je i igrala na rodendanu svog menadzera E onda se dosetila da bi bilo lepo procitati kako su joj fanovi priredili iznenadenje a njoj kao nije do toga hahaaaa Cek da vidite danas kakvo su joj "iznenadenje"priredili muz i deca Sve je to ona sama smislila

  • Svesna

    17. avgust 2019 | 10:57

    Bravo za publiku! Nahranili ste joj njen nezasiti ego i sad očekujte novi napad dotične na nečiju decu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA