• 59

"Ženo, uozbilji se!" Baka Prase poručio Luni da nikad neće biti Kija, pa je optužio za krađu (VIDEO)

- Au, ladno mi je ukrala tekst, ne mogu da verujem. "Deveti krug pakla", to je moje, ženo, uozbilji se - rekao je Bogdan

  • 59

Očito je da je Luna Đogani (23) svojim prvim singlom "Deveti krug" podigla ogromnu prašinu na javnoj sceni i izazvala buru komentara, pošto ju je i Jutjub zvezda Bogdan Ilić (22), komentarisao u svom videu.

Bogdan, poznatiji kao Baka Prase, podigao je na noge fanove Zadruge novim videom, u kojemje komentarisao Lunin singl, a na kritikama nije štedeo.

- Dakle, hajde da vidimo da li je Luna na Kijinom nivou... - rekao je na samom startu.

- Iskren da budem sa vama, meni se učinilo da ima veće si*e uživo kad sam je video, izgleda da je to bio puš-ap ili nešto. Nikad neće biti kao Kija! - izjavio je, ponovivši dva puta poslednju rečenicu.

- Uh, ima taj bezobrazni stav... Bravo mala, bravo mala! - pohvalio ju je, ipak. I to je jednom.

- Ona još pita da l' može da sedne?! Još pita... Digao bih je ja, ako me razumete - rekao je Bogdan, kada je ugledao Luninu zadnjicu.

Luna, Baka Prase

Ovaj kadar prilično je "uznemirio" Ilića, Printskrin: Youtube/Baka Prase

No, potom je prokomentarisao da smatra da mu je Luna ukrala deo teksta.

Au, ladno mi je ukrala tekst, ne mogu da verujem. 'Deveti krug pakla', to je moje, ženo, uozbilji se - dodao je.

Luna, Baka Prase

Baka Prase nije se oduševio ni Luninim izgledom, ni pesmom, Printskrin: Youtube/Baka Prase

Bogdan se osvrnuo i na vrele scene u spotu na kojima je Lunina zadnjica u prvom planu.

- Da je imala više ovakvih kadrova u pesmi, rekao bih da je pesma fantastična. Definitivno bih slagao da je pesma bolja. Pesma nije ništa "vau", kako kaže jedan moj drugar - nit smrdi, nit miriše. Poenta je nedostatak emocije, u smislu vidi se da pokušava da ispolji tu emociju kroz muziku, ali se vidi da je forsirano - izneo je svoj stav Ilić.

Baka Prase je ispod svog videa na Jutjubu odmah postavio komentar, očekujući da će fan grupe Lune Đogani "navaliti" na njega.

- Slobodno me vređajte, jer ja ne brišem komentare kao Luna, ha-ha-ha - napisao je Baka Prase.

VIDEO: Baka Prase za Telegraf o veri, ocu i Zadruzi: Idem u crkvu, ali ne idem u rijaliti

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Tanja

    Naravno da nikada ne može biti Kija. Ona nije Kiji ni do đona. Devojka koja za 24 godine nije ni jednu knjigu pročitala.Kaže da se u Italiji priča španski,...Jaše tuđe muževe,....

  • Vesna

    Kija je vredna,pametna,obrazovana,kulturna,lepa devojka.Lunjara je zlo.Zlo koje je rasturilo Kiji brak.Šta reći o devojci koja spava sa oženjenim čovekom na 2 metra od njegove supruge. Fuj,fuj,...

  • Tamara i Dimitrije

    ZA LUNJARU GLASAJU I PODRŽAVAJU JE ŽENE KOJE SU KAO I ONA LJUBAVNICE,RASTURAČICE PORODICA.STRAŠNO JE KADA SE ŽENE UKLJUČUJU U PROGRAM I PODRŽAVAJU PRELJUBU.KAKVE SU TO ŽENE? NA ŽALOST IMA IH DOSTA. DA NEMA NJIH MNOGE PORODICE BI BILE NA OKUPU I NJIHOVA DECA NE BI PATILA. DEVOJKE,ŽENE TO JE LOŠE I NEMORALNO ŠTO RADITE.TO JE ZA OSUDU.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima