• 36

Nadeždina majka izbezumljena: "Moja ćerka hoće da se ubije"

- Svi smo potreseni... Ne znam šta bih vam rekla. Radoje je mogao da dođe u Beograd i da istog trenutka ubije Tomu zbog ćerke, ali onda bi bio isti kao on - kaže Slavica, spominjući svog supruga

  • 36

Slavica, majka Nadežde Biljić, van sebe je od očaja, pošto njena ćerka, kako kaže, ima suicidne misli.

- Nada je veoma loše. Plače, kuka, jeca, ima suicidne misli... Verujte mi da ne znam šta da vam kažem. Nadežda danas izgleda mnogo gore nego juče. Sada su još vidljiviji modrice i podlivi, ali nije to ono što me brine. Modrice će proći, ali njena psiha će morati da se leči. Mora hitno kod psihijatra - kaže Slavica.

- I Sigurna kuća će joj biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako za razgovor, tako i za podršku, zaštitu, ukoliko zatreba - objašnjava Slavica.

Ćerku će, kako kaže, izolovati od ljudi, naročito bivših zadrugara koji joj glume prijatelje i pružaju podršku, a u kući su je i sami psihički zlostavljali.

Nadežda Biljić, policija

Nadezda Biljic krvava nakon incidenta, Foto: Milena Đorđević

- Ona mora da se izdigne iznad situacije, kako bi mogla racionalno da rasuđuje o njoj. Trenutno je sluđena od poruka, poziva, saslušanja, policije, tužilaštva, forenzičara, novinara… od svega. Zato smo otkazali nastupe koje je imala za ovaj vikend, pošto ona takva nije u stanju da uveseljava narod - priča Slavica.

"Rekla mi je da ju je pretukao "kao stoku", pa se vratio da odspava"

Nadeždin otac Radoje mnogo teško je podneo to što se njegovoj mezimici dogodilo, a ništa bolje ne oseća se ni Nadeždin brat Vojislav, koji je na insulinu, jer boluje od šećerne bolesti.

Nadezda Biljic

Nadežda Biljić posle pregleda u Urgentnom centru, Foto: Milena Đorđević

- Svi smo potreseni... Ne znam šta bih vam rekla. Radoje je mogao da dođe u Beograd i da istog trenutka ubije Tomu zbog ćerke, ali onda bi bio isti kao on. Ne bi se nimalo razlikovao od njega. U našoj porodici nema nasilja. Radoje nikada nije digao ruku ni na decu, ni na mene. Vaspitavali smo ih da se vole, a ne da se biju. Voji je, naravno, skočio šećer i stanje mu se pogoršalo - rekla je Slavica za Alo.

Podsetimo, Nadežda je 15. avgusta 2019. godine prijavila da ju je Tomislav Panić pretukao. Nakon toga se uputila u Urgentni centar, gde smo je uslikali i snimili, a došli smo i da jezivih slika iz stana u kojem se incident dogodio.

Fotografije krvavih vrata, poda, kao i lekarskog izveštaja, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ana

    Nece,ne boj se,takve se ne ubijaju

  • vesna

    Ubijena je ona odavno u mozak ali pihicki😂😂😂😂😂😂😂

  • Nada

    Samo je alkohol problem ne znam kako to ne vide da je alkohol usao u zivce ona je ok ali se vidi da ima sa tim problem

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima