≫ 

Nadeždina majka izbezumljena: "Moja ćerka hoće da se ubije"

- Svi smo potreseni... Ne znam šta bih vam rekla. Radoje je mogao da dođe u Beograd i da istog trenutka ubije Tomu zbog ćerke, ali onda bi bio isti kao on - kaže Slavica, spominjući svog supruga

  • 36
Nadezda Biljic, Slavica Foto: Milena Đorđević, D.J.

Slavica, majka Nadežde Biljić, van sebe je od očaja, pošto njena ćerka, kako kaže, ima suicidne misli.

- Nada je veoma loše. Plače, kuka, jeca, ima suicidne misli... Verujte mi da ne znam šta da vam kažem. Nadežda danas izgleda mnogo gore nego juče. Sada su još vidljiviji modrice i podlivi, ali nije to ono što me brine. Modrice će proći, ali njena psiha će morati da se leči. Mora hitno kod psihijatra - kaže Slavica.

- I Sigurna kuća će joj biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako za razgovor, tako i za podršku, zaštitu, ukoliko zatreba - objašnjava Slavica.

Ćerku će, kako kaže, izolovati od ljudi, naročito bivših zadrugara koji joj glume prijatelje i pružaju podršku, a u kući su je i sami psihički zlostavljali.

Nadežda Biljić, policija Nadezda Biljic krvava nakon incidenta, Foto: Milena Đorđević

- Ona mora da se izdigne iznad situacije, kako bi mogla racionalno da rasuđuje o njoj. Trenutno je sluđena od poruka, poziva, saslušanja, policije, tužilaštva, forenzičara, novinara… od svega. Zato smo otkazali nastupe koje je imala za ovaj vikend, pošto ona takva nije u stanju da uveseljava narod - priča Slavica.

"Rekla mi je da ju je pretukao "kao stoku", pa se vratio da odspava"

Nadeždin otac Radoje mnogo teško je podneo to što se njegovoj mezimici dogodilo, a ništa bolje ne oseća se ni Nadeždin brat Vojislav, koji je na insulinu, jer boluje od šećerne bolesti.

Nadezda Biljic Nadežda Biljić posle pregleda u Urgentnom centru, Foto: Milena Đorđević

- Svi smo potreseni... Ne znam šta bih vam rekla. Radoje je mogao da dođe u Beograd i da istog trenutka ubije Tomu zbog ćerke, ali onda bi bio isti kao on. Ne bi se nimalo razlikovao od njega. U našoj porodici nema nasilja. Radoje nikada nije digao ruku ni na decu, ni na mene. Vaspitavali smo ih da se vole, a ne da se biju. Voji je, naravno, skočio šećer i stanje mu se pogoršalo - rekla je Slavica za Alo.

Podsetimo, Nadežda je 15. avgusta 2019. godine prijavila da ju je Tomislav Panić pretukao. Nakon toga se uputila u Urgentni centar, gde smo je uslikali i snimili, a došli smo i da jezivih slika iz stana u kojem se incident dogodio.

Fotografije krvavih vrata, poda, kao i lekarskog izveštaja, pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    17. avgust 2019 | 15:54

    Žao mi je njenih roditela i brata, vidi se da su dobri i normalni ljudi, i šta će mučenici kad moraju da budu uvek uz svoje dete, kakvo god da je, a znaju i oni da je Nadežda rodjena sa nekom falinkom u glavi. Ona svojim ponašanjem privlači i provocira budale. Nije joj lako.

  • Ena

    17. avgust 2019 | 15:53

    Njen zivot je jako buran bio devojka je na lekovima a pije alkohol i sama od sebe je psihicki labilna tako da je svasta ocekivati od nje.Ona se bori sama sa sobom al izmice i sopstvenoj kontroli.Njoj je potrebna dobra strucna pomoc inace nece ona dobro proci .

  • Jekana

    17. avgust 2019 | 14:55

    Jadna ova zena iskida se ziva! Divno jedno stvorenje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA