≫ 

Voditeljka "Slagalice" o temi o kojoj poznati retko govore: Finansijski je teško podizati troje dece

-Milan i ja se trudimo da nigde ne zaškripi kada je njihovo odrastanje u pitanju, trudimo se da im pružimo sve što im je potrebno- kaže Marija

  • 23
marija veljković milan milovanović Marija sa mužem, Foto: Instagram/mare.veljkovic

Šarmantna Marija Veljković (39), lice RTS-a i voditeljka "Slagalice", otvoreno je pričala o porodici i koliko je danas teško odgajati troje dece.

Lepa voditeljka je oduvek isticala da želi veliku porodicu, što je i ostvarila. Ona sa suprugom Milanom Milovanovićem odgaja troje dece: sina Đurađa i ćerke Nevu i Rosu, a to iziskuje dosta energije, strpljenja ali i novca.

Međutim bezuslovna ljubav koju dobija od njih daje joj vetar u leđa, i naglašava da su njih troje njeno najveće bogatstvo.

- U današnje vreme je izuzetno teško finansijski podizati jedno, a kamoli troje dece. Tu su treninzi, aktivnosti, ekskurzije. Stalno pričam da su oni naše najveće blago i važno je da su živi i zdravi - počela je Marija.

- Kada sam ih donela na ovaj svet, treba ih izvesti na pravi put. Milan i ja se trudimo da nigde ne zaškripi kada je njihovo odrastanje u pitanju. Trudimo se da imaju sve što im je potrebno. Da imaju aktivnosti koje su im potrebne. Da idemo u bioskop, na letovanja, zimovanja. Jednostavno, da živimo kako treba, kao jedna prosečana porodica u ovoj zemlji - kaže Veljkovićeva.

Marija Veljković Marija Veljković, Printskrin: Youtube/Marija i Kristina- TJD

- Kada ste na početku prodičnog života, ne znate šta vas čeka ni sa jednim detetom, a tek sa troje, tada već ne znate gde ste. S vremenom se navikavate na tu situaciju. Dok smo drugima atrakcija, nama je svakodnevica. Treba vremena da se naviknete kada dođe novi član porodice. Jedna je stvar kada vi vidite na ulici kada neko ima više dece, pa prokomentarišete: “Kako su slatki i nestašni”, a druga kada vi kući treba da hendlujete sve situacije, da svima posvetite pažnju, da ih vaspitavate. Nije lako, ali san mi se ostvaruje. Ljubav koju dobijate ne može da se meri sa energijom koju ste u odgoju uneli - ispričala je voditeljka RTS za Blic.

VIDEO: Voditeljka RTS-a se našla usred jake oluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    18. avgust 2019 | 11:54

    Koja prosecna porodica u Srbiji ide na izlete ,zimovanje i letovanje?

  • Marina

    18. avgust 2019 | 11:25

    Opet ova, pa zar nije na letovanju. A ova izjava je toliko iritantna za one koji stvarno prosecno zive ma sta to bilo.

  • Prki

    18. avgust 2019 | 10:30

    Prosečna porodica nemože da ide na sve što je dotična nabrojala od plate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA