Jelisavetin savet za mir u kući: Da bi porodica bila dobra, mora izlazak da bude dobar

- Trudim se da mogu da uklopim sve. Da se vidim i sa prijateljima, jer je to nešto što se neguje, kao i porodica - kaže glumica

  • 12
Jelisaveta Orašanin Jelisaveta Orašanin, Foto: Marko Jovanović

Jelisaveta Orašanin (30) nešto malo više od dve godine u braku je sa Milošem Teodosićem (32), sa kojim je pre nekoliko meseci dobila ćerku Petru.

Kako kaže, ćerkica je super.

- Ona se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanja - kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspeva da izađe u provod.

- Mislim da je to usko povezano. Da bi porodica bila dobra, mora izlazak da bude dobar (smeh). Trudim se da mogu da uklopim sve. Da se vidim i sa prijateljima, jer je to nešto što se neguje, kao i porodica. Uvek napravim super raspored - kaže Orašaninova.

Aleksandra Prijović, Jelisaveta Orašanin Jelisaveta u jednom od izlazaka, Foto: ATA Images

Milošev odlazak u Kinu je neizvestan, a Jelisaveta kaže da će, ako joj se suprug oporavi, nekoliko dana provesti tamo sa njim.

- Otišla bih, ali samo na par dana. Nadam se bar pet. Ne bih mogla više zbog snimanja - kaže glumica za Blic.

Kada je reč o trudnoći i drugom detetu, Jelisaveta kaže:

- Ma, ne znam. Meni je trudnoća bila božanstvena i stvarno je divno kada vidite trudnicu, uvek se setite vaše trudnoće, ali o tom potom.

VIDEO: Jelisaveta sa tribina bodrila Tea

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA