Rođendanski razgovor sa JK: Posle najgore godine u životu, sebi želim samo jednu stvar (VIDEO)

- Posle svega što se nama porodično i životno izdešavalo - tu pokloni nemaju vrednost. Samo lepa reč, podrška, razumevanje i najbitnije - ljubav - kaže Jelena za Telegraf JETSET

  • 52

"Da se ovakva godina ne ponovi. Meni najgora godina u životu... Mislim da je to opšte poznato. (smeh) Da nađem mir, eto to", rekla nam je Jelena Karleuša, na početku rođendanskog razgovora, na naše pitanje šta je sebi poželela kada je otkucala ponoć.

Sa Jelenom smo razgovarali u restoranu u kojem je organizovala druženje povodom 41. rođendana, pošto kaže da nije reč o žurki, kao što je bio slučaj svih prethodnih godina. Razlog je samo jedan, a to je smrt njene majke Divne.

- Ovo nije nikakva žurka, nije proslava, svima je dobro poznato, zbog moje majke. Nema proslave nego, eto, kao, večera, unplugged muzika, torta i to je to. Mali, odabrani krug ljudi, da čisto obeležimo moj rođendan, i to najviše zbog njih, oni su to želeli. Meni nije bilo do slavlja. Meni, u stvari, nije bilo ni do čega... - iskreno nam je rekla Jelena.

Jelena Karleuša rođendan

Jelena Karleuša, Foto: Telegraf

Njen suprug Duško Tošić iz Kine je došao kako bi prisustvovao obeležavanju Jeleninog rođendana, pa je nezaobilazno pitanje bilo kakav poklon je od njega dobila ove godine.

- Ja sam bila malo u Kini, pa sam se vratila, zbog koncerata koje sam imala. On se vratio juče sa decom, iz Kine, još ih džet let muči, spava im se sad. (smeh) On mi je doneo kesu sa poklonom, ali isto je nisam otvorila. (smeh) To ćemo posle... Ali, mislim da posle sto godina, koliko smo u braku, koliko smo zajedno, i posle svega što se nama porodično i životno izdešavalo - tu pokloni nemaju vrednost. Samo lepa reč, podrška, razumevanje i najbitnije - ljubav - poručila je Karleuša.

Jelena Karleuša

Jelena Karleuša, Printskrin: Telegraf

Za kraj smo je pitali šta bi ona sebi, da može, poklonila baš u tom trenutku, a odgovor će zasigurno dotaći sve.

- Vremeplov... Da se vratim unazad malo, da proživim još malo godina sa mojom mamom - zaključila je Jelena.

Ekskluzivni video i razgovor sa Jelenom pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anka

    18. avgust 2019 | 13:46

    Muka mi je od nje vise

  • Dobrivoje

    18. avgust 2019 | 16:06

    Tetka Jeco, Srećan ti 61 rodjendan, izgledaš super za svoje godine, nebih ti dali više od 55 god ! Puno uspeha u radu, rendanju, fotošopu i borbe protiv paparaca!

  • G

    18. avgust 2019 | 18:08

    Ona je od davno dobila šut kartu od Duška 😉

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA