≫ 

"Spalila si mi mozak ovom slikom!" Senidah se skinula u kupaći i pokazala obline (FOTO)

Primetno je da Senidah nema nijednu fotku u kupaćem na kojoj se vidi cela

  • 17
Senidah kupaći Senidah, Foto: Instagram/senida_h

Senidah (34), trenutno najpopularniji ženski izvođač kada je u pitanju kombinacija trepa i hip-hopa, vrlo često je u urbanim kombinacijama širokog kroja, pa njeno telo baš i ne dolazi do izražaja.

No, leto je, svi se skidaju, pa i Senidah, koja je svoje obline pokazala i pratiocima na društvenim mrežama.

Pevačica čija je pesma "Mišići" najveći hit ovog leta, očigledno izbegava bikinije, pa fura jednodelne kupaće kostime koji prekrivaju stomak i daleko su od vulgarnosti kakva se na estradi često da videti.

Ipak, primetno je da Senidah nema nijednu fotku u kupaćem na kojoj se vidi cela, već ili isključivo malo ispod bokova, ili joj se vide samo noge, ali iz daljine.

Senidah kupaći Foto: Instagram/senida_h

"Kakva mačka", "Razgoliti se i ti, bebo", "Imaš mišiće, brate", "Udaj se za mene, služiću ti do kraja života odano i verno... Spalila si mi mozak ovom slikom. Ti nisi lepa, ti si najlepša, ti nisi savršena - ti si presavršena i umreću od čežnje za tobom", neki su od komentara.

Senidah kupaći Senidah u kupaćem, Foto: Instagram/senida_h

Podsetimo, u velikom intervjuu za Telegraf JETSET Senida nam je otkrila kakva je zaista, privatno, sa "svojim ljudima".

- To mi je nešto najteže, da kažem ja sam ovakva, onakva. Ne znam. To bi mogli da kažu oni koji me znaju. Umem da budem jako lenja, ali kada moram da radim, onda uradim kako treba. Tada sam i kontrol frik i tada mora sve da bude kako ja kažem. Uporna sam, naivna sam, verovaću ti sve, uvek gledam prema sebi; mislim da je sve moguće, ako ja neću da slažem, zašto bi oni? Učim se iz dana u dan da to nije tako. Sve u svemu, prijatna sam osoba i ne želim nikome zlo, držim se za sebe i to je to - rekla je zvezda iz Slovenije.

Senidah Senidah, Foto: Instagram/senida_h

Senidah Senidah, Foto: Instagram/senida_h
Senidah Senidah, Foto: Instagram/senida_h
Senidah Senidah, Foto: Instagram/senida_h

VIDEO: Ovo niste znali o Senidah: Postavili smo joj nezgodna pitanja i ovako je odgovorila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🤔

    18. avgust 2019 | 18:21

    Jos uvek mi je urezana u secanju slika nje kod Amidzica u emisiji, u 5 broja vecem sakou, kako sedi u onoj fotelji kao zidar i ne zna da sastavi dve prosto prosirene recenice. A predstavljate je kao miss universe. Nije ni cudo sto nam je omladina otisla u tri lepe, s obzirom na kakve kalakotre se ugledaju

  • ...

    18. avgust 2019 | 17:01

    Iskreno, dosadni ste sa njome. Izbacila jednu - dve pesme za celu karijeru. A uzivo sto peva, joj majko moja, pa to kresti...

  • Zarko

    18. avgust 2019 | 18:32

    Brate realno sam mislio da riba ima 43 god a ona ladno 34, bas je propala od Narkotika, steta. Ali jbg barem je puna love, sve ima prednosti i mane. Samo bi trebala manje da bude "uradjena" kada gostuje po emisijama, ipak maloletnici najvise to gledaju a zna se da nemaju 2 grama mozga pa sve tudje kopiraju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA