≫ 

Bivša zadrugarka oralno zadovoljila Vuka Moba nasred kluba? Evo šta reper kaže o tome

Povodom ove informacije oglasila se i bivša zadrugarka i imala oštar komentar

  • 24

Repera Vuka Moba navodno je na jednom njegovom nastupu u Budvi oralno zadovoljila bivša učesnica Zadruge Marijana Zonjić.

Kako izvor kaže, Marijana mu je navodno prišla i rekla da će ga sačekati da završi nastup kako bi bila nasamo sa njim.

Kada se nastup završio, Vuk, koji je navodno poprilično popio, kao i Marijana, a kao slobodan muškarac nije se branio izazovne mlade devojke, te joj je navodno dozvolio da ga oralno zadovolji nasred kluba. Kako izvor kaže nisu joj smetali konobari, i obezbeđenje koje je ostalo dok ga je zadovoljavala. Zvala ga je sutradan, i nekoliko dana nakon toga ali on nije hteo da joj odgovori na pozive.

Vuk Mob Vuk Mob, Foto: Nikola Tomić

- Nemam komentar na dotičnu osobu, to je nesto čime se baš ne ponosim. Ona me ne zanima, trenutno sam samo fokusiran na promociju svoje nove pesme - rekao je Vuk.

Povodom ove informacije oglasila se i Marijana i oštro prokomentarisala Vukovu izjavu.

- Vuk Mob i ja smo bili prijatelji nekih 6-7 godina. Ako je ovo njegova izjava onda je on završio sa mnom! Bio mi je drag, ali ovo nema veze sa istinom. Ne zanima me više u životu! Odvratno - rekla je Marijana.

Marijana Zonjić Marijana Zonjić, Foto: Nikola Tomić

VIDEO: Snimak nakon seksa Marijane Zonjić

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    18. avgust 2019 | 20:15

    Kakvi su vam naslovi i tekstovi,jeste li vi svijesni da ovo i djeca citaju...pustite se vise tog polusvijeta,tih zadruga i parova....ko su ti ljudi,sta oni pametno mogu da nauce nasu djecu...pisite o sportistima,mladim uspjesnim ljudima,studentima....dno dna

  • Rex

    18. avgust 2019 | 22:09

    Vuk Mobu neko p. Ne mogu da verujem pa on je totalno fuj.Ajde taj fizicki izgled jeste bezveze ali izjave kao sto da da sa tom i tom sam bio cini ga jos odvratnijim. Devojke uozbiljte se.

  • Vd

    18. avgust 2019 | 20:07

    Ko su ovi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA