≫ 

Lepa voditeljka se posle 3 meseca od porođaja vratila na male ekrane i oduševila izgledom (FOTO)

Ksenija se ponovo priključila ekipi jutarnjeg programa na televiziji Prva

  • 13
Ksenija Bujisic

Printskrin: TV Prva

Voditeljka Ksenija Bujišić vratila se na male ekrane posle tačno tri meseca, koliko ima da se porodila, te se tako jutros priključila ekipi jutarnjeg programa TV Prva, odnosno Jovani Joksimović i Srđanu Predojeviću.

Ksenija je u uskoj haljini koju je imala dok je vodila vremensku prognozu pokazala odličnu liniju posle samo 90 dana, koliko je prošlo otkako je na svet donela svoje prvo dete - ćerku Laru.

Ksenija Bujisic

Ksenija Bujišić u studiju sa Jovanom i Srđanom/Printskrin: TV Prva

Podsetimo, lepa voditeljka se porodila 20. maja i već se vratila poslu, a njen izabranik nije poznat javnosti. Nekada se zabavljala i sa Veljkom Ražnatovićem, koji uveliko priprema svadbu sa Bogdanom Rodić.

Ksenija Bujisic

Ksenija Bujišić/Printskrin: TV Prva

VIDEO: Ksenija Bujišić: Majčinstvo me je promenilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    19. avgust 2019 | 11:05

    Novopecene majke rode dete i odmah ga ostave drugome a one trce da rade ,cisto da se kaze da imaju dete i da im se svi dive a od majcinsta u sustini nema nista jer nemaju vreme od svog zivota za to dete,babe dede placene bebi siterke su ustvari majke toj deci.Ja nemam cemu ovde da se divim

  • ja

    19. avgust 2019 | 10:37

    Ne razumijem,zar u Srbiji nemate 12 mjeseci porodiljskog?

  • Sara

    19. avgust 2019 | 15:45

    Ove voditeljke i prezenterke su presmesne! Rode i u rekordnom rodu se vrate poslu, kao da su nezamenjive i kao da se bez njih ne moze! Naravno, bogati muzic ce platiti bebi siterku da ustaje nocu i brine o bebi jer zenica mora da bude sveza za snimanje, beba ce da bude posao baba i dadilja! I jos se hvale time! Jadno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA