≫ 

"To je nešto samo moje, intimno": Aco Pejović otkrio detalje o sebi i porodici, koje je malo ko znao

Pevač je otvoreno pričao o porodici, ćerkama i onome u čemu pronalazi mir

  • 3

Popularni pevač Aco Pejović (47), osim što je cenjen zbog odličnog vokala, slovi za jednog od najvećih vernika na srpskoj estradi. Ne krije da pronalazi mir u crkvenim svetinjama i da ga poseta nekoj svetinji duhovno ispuni, a komšije kažu da ga često viđaju u crkvi na Bežanijskoj kosi, u kojoj je i snimio spot za jednu od svojih pesama.

- Vernik sam, poznata je stvar da postim, odlazim na Svetu Goru, obišao sam sve veće svetinje... Ali ja u tome uživam i dobro se u tome osećam. To je moja ljubav i nešto samo moje, intimno. Ne volim baš da pričam o veri, jer svestan sam da ima mnogo ljudi koji ne misle kao ja - iskreno je Aco ispričao.

Pevač je poznat i kao veliki radoholik, jer, kako kaže, voli svoj posao, ali već je tradicija da 20. avgusta počinje kolektivni odmor i da sa svojom porodicom odlazi u Toskanu, što im je već postala praksa.

Festival Ulaz, Aco Pejović Aco Pejović/ Foto: Nikola Tomić

Pevač se dotakao i teme roditeljstva i otkrio da mu kao ocu tri ćerke uopšte nije lako, ali da je veoma liberalan i da im bezuslovno veruje.

- Najstarija ćerka, koja je inače na masteru u Madridu, vodila je najmlađu u London na mesec dana. Najmlađa inače pohađa školu "Sent Endmunds", to je stara katolička škola u koju idu samo devojčice. Strogo ih vaspitavaju, tako da joj verujem 100 odsto. S druge strane, starija je dovoljno odrasla da mogu da se opustim i ne brinem. Ali u isto vreme, i srednja ćerka je išla na put, tako da je kuća ostala potpuno prazna. Ne volim samoću, uvek mi nedostaju kad nisu sa nama, ali šta da se radi - ispričao je pevač kroz smeh.

Aco Pejović, konferencija za novinare Aco Pejović/ Foto: Milena Đorđević

VIDEO: Pejović žestoko isprozivao Popovića zbog milionske jahte

(Telegraf.rs/Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA