≫ 

Sloba raskinuo sa devojkom nekoliko dana nakon što su se prvi put pojavili zajedno u javnosti

- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe - objašnjava pevač

  • 71
Sloba Radanović Sloba Radanović, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Sloba Radanović (29) nekoliko meseci bio je u vezi sa izvesnom brinetom, kojoj je često posvećivao objave na Instagramu, i kačio provokativne slike iz kreveta na kojima joj se vidi sve, osim lica.

Međutim, pevač sada tvrdi da više nisu zajedno.

- Trenutno nisam u vezi. Bio sam do pre nekoliko dana, ali sam sada solo. I nisam bio u vezi sa misicom, kako se mislilo. Bila je potpuno druga devojka, ali sada o tome ne bih detaljisao s obzirom na to da sam raskinuo - kaže Sloba.

- Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da devojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe - objašnjava pevač.

Sloba Radanović Sloba Radanović, Printskrin: Instagram/slobaradanovic

Kako kaže, devojke mu non-stop prilaze, a ono što mu poručuju obično ga nasmeje.

- Prilaze mi stalno na nastupima, ali i ovako na ulici, u gradu, prodavnici. Više su pristojne nego što ima onih nepristojnih ponuda. Ali, simpatični budu i oni komentari tipa: "Slobo oženi me, biću najbolja" i slične fore - ispričao je Radanović kroz smeh.

Sloba pokazao novu devojku prvi put u javnosti

Kaže, ne postoji taj novac za koji bi ponovo ušao u rijaliti, a kada je reč o prošlosti - ne bi ništa menjao.

- Ništa ne bih obrisao. Sve je to tako trebalo da bude. Gledam da iz svega izvučem samo pozitivnu stranu. Ko zna zašto je to dobro što se desilo. Prošlost ne može da se menja - zaključio je Sloba za Blic.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ema

    20. avgust 2019 | 18:11

    Da li ste mislili da će Boban ostati u vezi sa devojkom koja ne želi da ode na svadbu njegovog rođaka (ili prijatelja) u Krajišnik sa njim i njegovim roditeljima, a ponosno prihvata da se pojavi na kremašku proslavu po cenu da njena slika osvane u svim novinama?! Kija je njega upoznala sa svim vrlinama i manama, sa poreklom koje joj nije strano i prihvatila ga takvog želeći da upravo on bude deo njene budućnosti. Sve ostale će u njemu videti objekat zvani Slobodan Radanović.

  • Nale

    20. avgust 2019 | 10:12

    Nije on raskinuo sa devojkom. Ovo je neistina da ih ne bi jurili paparaci i da se smanji pritisak novinara. .

  • S

    20. avgust 2019 | 12:35

    I karakter i izgled mu neodoljivo podsećaju na lik iz filma "Sekula i njegove žene".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA