≫ 

Jelena Tomašević oduševila Šojgua kad mu se na ruskom obratila usred nastupa u Moskvi (VIDEO)

- Sve mi se stvari dešavaju iznenada, kao i ova saradnja sa ansamblom "Aleksandrov" - bila je ushićena Jelena nakon nastupa na ceremoniji zatvaranja 5. međunarodnih vojnih igara

  • 5
Jelena Tomasevic, Sergej Sojgu

Printskrin: Instagram/jelenatomasevic_official

Pevačica Jelena Tomašević nastupila je u Moskvi, u Parku Patriot, kao specijalna gošća na ceremoniji zatvaranja 5. međunarodnih vojnih igara, na kojima su učestvovali i pripadnici Vojske Srbije.

Nekadašnja predstavnica Srbije na "Evroviziji" je stigla na poziv ruskog Ministarstva odbrane, a svojim performansom oduševila je sve, uključujući i ministra odbrane Ruske federacije Sergeja Šojgua, koji je takođe bio prisutan.

 

Jelena je nastupila sa čuvenim ansamblom "Aleksandrov", a između ostalog je otpevala ni numeru "Oro", koju je izvela 2008. godine na "Evrosongu" u Beogradu. Srpska pevačica se na ruskom zahvalila Šojguu na pozivu, a on se nakon toga nasmešio.

- Ne znam, to kod mene ne ide planski. Sve mi se stvari dešavaju iznenada, kao i ova saradnja sa ansamblom "Aleksandrov". Niti sam ovo očekivala, niti sam mogla da pretpostavim da će se ovo desiti, tako da je vrlo moguće da ću u budućnosti češće sarađivati sa ruskim kolegama, a moja želja je, naravno, i sa horom "Aleksandrov". Bilo bi zaista lepo da se to dogodi, a mislim da se paralelno može i u Srbiji i ovde napraviti karijera - rekla je Jelena za Sputnjik.

Pogledajte snimke sa nastupa Jelene Tomašević u Moskvi:

 

 
 
 
View this post on Instagram

#oro #armygames2019 #Москва #Россия #jelenatomasevic #moscow #russiaA post shared by Jelena Tomasevic Bosiljcic (@jelenatomasevic_official) on

 

VIDEO: Jelena Tomašević je uvek smirena, ali ovo pitanje ju je iznerviralo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA