≫ 

Di-džej Žeks se vratio sa odmora i odmah se uhvatio u koštac sa ovim 'monstrumom' (VIDEO)

- Di-džej Žeks je odmor od odmora započeo zamornim brojem sastanaka ali ga to ne sprečava da na malim pauzama isproba monstruma, naravno da bi se odmorio ili umorio od svakavih čuda koja ga dočekaše, ali i vrlo čudnim ljudima koje skoro ništa ne razumem jer pričaju nekim čudnim jezikom! - napisao je Željko

  • 4
Željko Mitrović

Printskrin: Instagram/zeljkomitrovic

Nakon odmora koji je proveo u Britaniji, Francuskoj, Italiji i Španiji, Željko Mitrović (52) se vratio poslovnim obavezama, kojih ima mnogo budući da uskoro počenje nova televizijska sezona.

Uzevši u obzir da je TV Pink već 25 godina lider u regionu, Željko je i za ovu sezonu postavio visoke ciljeve, zbog čega svakodnevno ima brojne sastanke.

Međutim, to ga ne sprečava da na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima, kojih je sve više, deli kako provodi radni dan. Ovog puta objavio je video u kom je pokazao kako provodi pauzu između napornih sastanaka. Željko svaki slobodan trenutak koristi da uživa u svojoj velikoj ljubavi, muzici, a tako je bilo i ovog puta.

Željko Mitrović

Željko Mitrović, Printskrin: Instagram/zeljkomitrovic

Tokom odmora, Željko je u Nici pronašao redak primerak gitare - u svetu postoji svega osam, a on je postao njen ponosni vlasnik.

- Di-džej Žeks je odmor od odmora započeo zamornim brojem sastanaka ali ga to ne sprečava da na malim pauzama isproba monstruma, naravno da bi se odmorio ili umorio od svakavih čuda koja ga dočekaše, ali i vrlo čudnim ljudima koje skoro ništa ne razumem jer pričaju nekim čudnim jezikom! - napisao je Željko uz video, a onda i pojasnio:

- Konačno pauza između milion sastanaka koje sam danas zakazao. Ne znam zasto sam to uradio, ali tako je. Uglavnom, iskoristiće je di-džej Žeks da isproba malo jedan od onih osam primeraka na svetu što je slučajno našao u Nici - Music Man StingRay, i sad ćemo da vidimo kako to čudo radi.

 

Upravo su Željkovi snimci dok svira među omiljenima na ovoj društvenoj mreži, pored onih kada vozi električni skejt.

Njegovi pratioci su oduševljeni Željkovim umećem na gitari, o čemu svedoče i komentari poput "Hvala Instagramu, skroz sam imala drugačije mišljenje... A gle čuda, ovaj čovek je sasvim suprotno - jednostavan, zanimljiv", "Obožavamo kad te vidimo da sviraš", "Hoćemo da čujemo di-džej Žeksa uživo" i mnogih drugih.

VIDEO: Skok na glavu u bazen od 60cm! Kruševački don opet izazvao Kristijana Golubovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA