≫ 

Luna otkrila detalje susreta sa Slobom i njegovom doskorašnjom devojkom, a evo kako joj ona izgleda

- Meni je taj susret toliko bio smešan. Slatko sam se nasmejala - rekla je Đoganijeva

  • 37
Luna Đogani Printskrin: ATA Images

Luna Đogani otkrila je da je nedavno srela svog bivšeg dečka Slobu Radanovića i to sa devojkom sa kojom je do pre nekoliko dana bio u vezi, a potom ispričala kako joj Radanovićeva doskorašnja nežnija polovina izgleda.

Iako mnogi nisu imali priliku da vide kako izgleda Slobina devojka, Luna i Marko su sasvim slučajno "naleteli" na ovaj ljubavni par u bioskopu.

Slobodan Sloba Radanović Sloba, Foto: Nikola Tomić

Đoganijeva je ispričala kako je protekao njihov susret, ali i kako joj je izgleda Radanovićeva tadašnja izabranica.

- Meni je taj susret toliko bio smešan. Slatko sam se nasmejala. To je bila takva slučajnost da se sretnemo. Taj film se već prikazivao mesecima, ovo je bila poslednja projekcija i bilo je kasno. Izašli smo Marko i ja i jedan prijatelj da gledamo film. Sala je bila prazna i ja sam skontala posle nekog vremena da je on tu sa devojkom. On je silazio niz stepenice, ona ga je pozvala i on se okrenuo, ja sam ga videla, prošao je pored mene. Ja sam bila u šoku, počela sam da se smejem. Nismo se pozdravili, niti je to bilo normalno, kao neka scena iz filma. Prava španska serija. Videla sam i njegovu devojku, nisam je sad nešto zagledala, ali devojka je veoma lepa - rekla je Luna.

VIDEO: Oglasila se devojka koju su optužili da je umesto Lune otpevala pesmu "Deveti krug"

VIDEO: Marko pobesneo u emisiji, branio Lunu, pa spomenuo Kiju

(Telegraf.rs/Pink)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirjana

    21. avgust 2019 | 10:14

    Ova devojka je bruka i sramota svakog pristojnog društva! Nemoralna, pijana, histerična i neobrazovana devojka koja deci može biti samo loš primer, ne treba da se reklamira u medijima!

  • Mimi

    21. avgust 2019 | 09:41

    Ova ne može doći do izražaja bez Slobe i Kije. Badava joj i toliki kupljeni pregledi u prvoj pesmi, gde zeva, a drugi peva. Devojka je bruka i sramota! Srećan je Slobo što se otarasio ove napasti i njene porodice. Treba Kiji dići spomenik!

  • Jana

    21. avgust 2019 | 09:28

    Haha kako je rekla da je Slobina devojka jako lepa,tacno se na licu vidi da joj krivo... nisu raskinuli jer devojka mu nikolija bila u Budvi nanastupu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA