Zvezda Granda: Srpski političar mi je nudio stan za seks!

- Bila sam jako iznenađena time jer smo se mi ranije sretali u zajedničkom društvu, ali i nasamo, i nikada nije pokušao ništa - rekla je pevačica

  • 22
Aleksandra Mladenović, more Foto: Nikola Tomić

Pevačica Aleksandra Mladenović upoznala je jednog srpskog političara na privatnom slavlju, nakon čega su razmenili brojeve telefona.

Njih dvoje su se navodno više puta čuli i videli u većem društvu, a Aleksandra se odmah dopala političaru, koji je činio sve da je zavede. Navodno je reč o ministru, koji je javnosti već poznat sa raznim lepoticama.

- Ministar je odlepio za Mladenovićkom, on pokušava na sve načine da joj se približi, te joj nudi stan, kola, uspešniju karijeru od sadašnje samo kako bi bila sa njim. Jedini uslov jeste da se nikad to ne sazna. Političar je stariji od nje dvadesetak godina, i vrlo je uticajan i moćan u našoj zemlji. Aleksandra nije želela ni da čuje za njegove ponude i obećanja - kaže izvor.

Aleksandra Mladenovic Aleksandra Mladenović, Foto: Nikola Tomić

- Potpuno ga je izignorisala, zbog čega je on još više poludeo za njom.Želeo je da joj pokloni nekretninu od 100 kvadrata u samom centru Beograda, pod uslovom da spava sa njim. Svašta je on njoj još nudio, ali Aleksandri ni u jednom trenutku nije palo na pamet da prihvati njegovu ponudu - otkrio je izvor blizak pevačici.

Aleksandra Mladenovic Aleksandra Mladenović, Foto: Nikola Tomić

Povodom ove priče oglasila se i atraktivna pevačica.

- Tačno je da sam dobila ponudu, ali nisam želela ni da čujem za to. Bila sam jako iznenađena time jer smo se mi ranije sretali u zajedničkom društvu, ali i nasamo, i nikada nije pokušao ništa. Ne znam odakle sad ovo odjednom, i svi ovi avioni i kamioni, ali odbila sam bez razmišljanja. Kako bi moja koleginica Ana Bekuta rekla u svojoj pesmu "sve sam stekla sama, na to se i ponosim" tako je i kod mene. Nema hleba bez motike, time se vodim i tako će i ostati - rekla je Aleksandra za Alo.

VIDEO: Srpska Kim Kardašijan zapevala pesmu Ljube Aličića i oduvala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djox

    21. avgust 2019 | 16:30

    I ti si naravno odbila kao i ostale pre tebe,jel tako?🤔

  • Www

    21. avgust 2019 | 22:01

    Ma ko veruje u ovo? Niti je on pitao niti bi ona odbila. Sto je babi milo..

  • Dusan

    21. avgust 2019 | 16:30

    Ha,ha,ha...Nisi dobro razumela,coveku treba kucna pomocnica...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA