≫ 

Kaća Grujić prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice: "Noći su mi bile najteže" (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je otkazala sve nastupe osim nastupa na Music Weeku, gde će pevati 25. avgusta

  • 9

Katarina Grujić je pre nekoliko dana izašla iz bolnice, gde je završila zbog infekcije bubrega, a danas se pojavila na konferenciji održanoj povodom predstojećeg Music Week festivala na Ušću, na kojem će nastupiti, i porazgovarala sa okupljenim predstavnicima medija.

Kaća je u bolnici provela dve nedelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, ali Music Week, kaže, nije želela da otkaže.

Katarina Grujić Katarina Grujić/Foto: ATA Images

- Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gde su sve naše zvezde pevale, ne znam šta da mi se desilo - ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pevati punih sat vremena - rekla je Kaća i obećala publici nešto novo i nezaboravno.

Katarina Grujić Katarina Grujić/Foto: ATA Images

Iako joj doktori ne dozvoljavaju da peva, čak i da izađe iz kreveta, ona je rešila da zapeva i da nastavi tamo gde je stala, a za Ušće je promenila i boju kose, pa je sada ona nešto svetlija i kraća.

- Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača - prisetila se Kaća.

Katarina Grujić Katarina Grujić/Foto: ATA Images

Šta je još otkrila o periodu koji je provela u bolnici i tome da li ima tremu pred nastup na Ušću, pogledajte u snimku na početku teksta.

Podsetimo, Music Week festival održava se od 23. do 25. avgusta na beogradskom Ušću, prvi put ove godine, a Katarina će nastupiti poslednje večeri, u nedelju, 25. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jezda

    21. avgust 2019 | 22:24

    A ko je ova? 🤣🤣🤣🤣

  • Dusan

    21. avgust 2019 | 23:39

    Rekose i sutra 35 stepeni:)

  • Igor

    21. avgust 2019 | 23:30

    Daj bre ne dipr! Lezao sam u bolnici 10 dana imao 3 drena primao 8 infuzija dnevno plus antibiotike i diklofene protiv bolova jedva sam cekao noc da odspavam par sati i nisam filozofirao kao ti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA