• 9

Kaća Grujić prvi put u javnosti nakon izlaska iz bolnice: "Noći su mi bile najteže" (VIDEO) (FOTO)

Pevačica je otkazala sve nastupe osim nastupa na Music Weeku, gde će pevati 25. avgusta

  • 9

Katarina Grujić je pre nekoliko dana izašla iz bolnice, gde je završila zbog infekcije bubrega, a danas se pojavila na konferenciji održanoj povodom predstojećeg Music Week festivala na Ušću, na kojem će nastupiti, i porazgovarala sa okupljenim predstavnicima medija.

Kaća je u bolnici provela dve nedelje i otkazala je sve predstojeće nastupe zbog zdravstvenog stanja, ali Music Week, kaže, nije želela da otkaže.

Katarina Grujić

Katarina Grujić/Foto: ATA Images

- Kad te neko pozove da pevaš na Ušću pred toliko ljudi i na tolikom prostoru gde su sve naše zvezde pevale, ne znam šta da mi se desilo - ne bih odbila. Ali skratila sam nastup, na žalost, neću pevati punih sat vremena - rekla je Kaća i obećala publici nešto novo i nezaboravno.

Katarina Grujić

Katarina Grujić/Foto: ATA Images

Iako joj doktori ne dozvoljavaju da peva, čak i da izađe iz kreveta, ona je rešila da zapeva i da nastavi tamo gde je stala, a za Ušće je promenila i boju kose, pa je sada ona nešto svetlija i kraća.

- Četiri puta dnevno sam primala terapiju od koje mi je bila muka, to su jaki antibiotici. Najviše razmišljaš o tome samo da ozdraviš. Sve drugo je nevažno kad padnete u postelju. Noći su bile najteže. Mislim da sam iz toga izašla još jača - prisetila se Kaća.

Katarina Grujić

Katarina Grujić/Foto: ATA Images

Šta je još otkrila o periodu koji je provela u bolnici i tome da li ima tremu pred nastup na Ušću, pogledajte u snimku na početku teksta.

Podsetimo, Music Week festival održava se od 23. do 25. avgusta na beogradskom Ušću, prvi put ove godine, a Katarina će nastupiti poslednje večeri, u nedelju, 25. avgusta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Ana

    A usne haos

  • Marko

    Bolja bi bila sa kratkom kosom, šta će joj tolika kosa i to puna farbe pola dana provode u sminkajuci se i u frizerskim salonima, toplo je vreme osisaj se

  • Marko

    Bolja bi bila da se ošiša

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima