Džejmi Foks se oštrom porukom oglasio nakon priča da je Kejti varao sa mladom pevačicom u usponu

- Dupli su aršini kada je reč o ženama. Razgovarao sam sa njenom mamom, i ona mi veruje. Želimo da budemo sigurni da ta devojka ima priliku da iskaže talenat koji smo mi videli u njoj - poručio je Džejmi

  • 0

Džejmi Foks (51) i Kejti Holms (40) raskinuli su šestogodišnju vezu, a kao razlog svetski mediji su naveli mladu pevačicu u usponu Selu Vejv (21).

Međutim, i Džejmi i Sela su se oglasili, a mlada pevačica poručila je da nema ništa više od prijateljstva i saradnje sa glumcem.

- Ja nisam rasturačica brakova, i nemam ništa sa Džejmijem osim poslovne saradnje - izjavila je za strane medije.

I Džejmi se oglasio, rekavši da je Sela nova umetnica i da je tokom čitave karijere uzimao zvezde u usponu "pod svoje krilo".

- Kada sam upoznao Eda Širana, nisam znao za njega iz Adama. Spavao je na mom kauču šest nedelja, a završio je tako što je napravio sjajne stvari - rekao je Džejmi.

- Nik Kanon je imao 13 godina, spavao je u mojoj staroj kući - objasnio je.

Džejmi Foks ,  Jamie Foxx

Džejmi i Sela, Foto: Profimedia

- Ali, ovde je slučaj da je reč o mladoj dami pod imenom Sela Vejv. Učinio sam istu stvar za nju - kazao je Foks.

Kako je objasnio, Selu je upoznao preko jednog od njegovih umetnika, potom je čuo njenu pesmu ispred svoje kuće i tada ju je podelio na društvenim mrežama.

- Ispratio sam je do svojih kola, moju umetnicu, koja izlazi sa mojom decom i mlada je koliko i moja ćerka - objasnio je Foks.

- Ljudi pokušavaju da naprave planine od mola. Želimo da je tretiramo na isti način kao i ostale i da joj pružimo iste mogućnosti. Rekao sam da će biti ovako. Dupli su aršini kada je reč o ženama. Razgovarao sam sa njenom mamom, i ona mi veruje. Želimo da budemo sigurni da ta devojka ima priliku da iskaže talenat koji smo mi videli u njoj. Bespotrebna je mržnja usmerena ka ženama, samo zato što "momci vredno rade", a kada žene rade isto onda sigurno imaju skriveni motiv. Zaustavimo to s*anje! - poručio je.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA