"Ako Mik Džeger može sa 80, mogu i ja sa 40!" Lepa Brena otkrila zašto još nije u penziji (VIDEO)

Brena se našalila sa okupljenim novinarima na konferenciji za štampu povodom 30. Roštiljijade u Leskovcu na kojoj će nastupiti

  • 14

Lepa Brena se na konferenciji povodom predstojeće Roštiljijade u Leskovcu našalila na račun svog supruga Bobe Živojinovića, ali i svojih godina, komentarišući to što se i dalje nije penzionisala.

Brena je otkrila da nije sigurno da će Boba, za kojeg je poznato da je veliki gurman, doći na festival roštilja koji se tradicionalno održava u Leskovcu, ove godine od 26. avgusta do 1. septembra, ali i da smatra da je bolje da on dođe kao gost i da uživa sa svojim prijateljima, a ona da uživa i zabavlja svoju publiku.

Roštiljijada, Lepa Brena Lepa Brena/Foto: Marko Jovanović

Iza Brene je godina uspešne turneje i gotovo svakog drugog dana je ovog leta imala neki koncert, a i sama je otkrila da je to njena velika ljubav te da joj još nije vreme za penziju.

- Ni ja ne znam šta mi je. Uvek sam mislila da ću u ovim godinama već odavno biti u penziji, međutim, sad sam shvatila da je to moja velika ljubav. Ako Mik Džeger može da peva sa 80 godina, mogu i ja sa 40 - našalila se Brena i izazvala smeh u prostoriji.

Roštiljijada, Lepa Brena Lepa Brena/Foto: Marko Jovanović

Snimak pogledajte na početku teksta.

(M. Pantić, B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA