≫ 

Danas je važan dan za srpsku manekenku koja je doživela nesreću na imanju milijardera iz Vijetnama

- Događaj je pripremala pre incidenta, isti se organizuje u Njujorku gde je ona trenutno - kaže njena mama Lepa Andrejić

  • 4
Simona Andrejic Čin Ču Simona Andrejic i Čin Ču, Foto: Guliver/Noam Galai/Getty Images for UNITAS, Printskrin: Youtube/Bloomberg Live

Lepa Andrejić, majka manekenke Simone Andrejić (25) koja je teško povređena prilikom nesreće na zip lajnu, na imanju azijskog milijardera Čina Čua (53), kaže da se njena ćerka lepo oporavlja.

Naime, Lepa kaže da cela porodica veruje u najbolje, te da je za Simonu danas, u petak 23. avgusta, važan dan.

- Oporavak ide u dobrom smeru. Traži vreme. Nadamo se najboljem i brzom povratku svim radnim obavezama. Svi smo stabilni i u kontaktu smo. Pojedini mediji malo prave konstrukcije i insinuacije i prenose neproverene informacije što nije profesionalno i odgovorno - kaže Lepa.

Simona Andrejic Simona Andrejić, Foto: Profimedia/Alamy

- I pored svega što se dogodilo, Simona organizuje u petak događaj sa poznatim teniserima za prikupljanje pomoći ljudima kojima je pomoć potrebna. Događaj je pripremala pre incidenta, isti se organizuje u Njujorku gde je ona trenutno. Hvala vam na svemu - poručila je Lepa Andrejić.

Pogledajte snimak sa imanja milijardera, na kojem se vidi kako hitne službe spuštaju i spašavaju Simonu sa zip lajna:

VIDEO: Naomi Kembel su rekli da će trajati samo 11 godina, ali gle...

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA