"Neka ti dete živi kao što govoriš istinu": Vladimir opleo po Miljani i njenoj porodici (FOTO)

- Mene može pominjati ta niška magistrala koliko god želi. Posmatram je kao osobu koja je bolesna i tu je svakoj priči kraj - poručio je Tomović

  • 10
Vladimir Tomović, Miljana Kulić, Foto: Nikola Tomić, Marko Jovanović

Miljana Kulić i Vladimir Tomović prošne noći žestoko su se povađali tokom emisije "Zadruga - narod pita" i tom prilikom jedno drugom uputili niz  brutalnih uvreda.

Nakon svega Tomović se ponovo oglasio putem društvenih mreža i žestoko opleo po Miljani, ali i celoj njenoj porodici.

- Nikome nikada u životu nisam kleo dete. Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici koji ne biraju načine da dođu do prvog plana, pa makar taj prvi plan bila njegova najgora porodica koja se u istoriji pojavila na televiziji. Pričati o bolesti Miljane Kulić i njene porodice je besmisleno. Udaraju gde najviše boli i gaze preko mrtvih ne mareći za posledice. U emisiji je o meni iznosila najgore uvrede, i to nije problem. Mene može pominjati ta niška magistrala koliko god želi. Posmatram je kao osobu koja je bolesna i tu je svakoj priči kraj - napisao je Crnogorac, pa nastavio:

Vladimir Tomović Vladimir, Printskrin: TV Pink

- Umesto da se dete rodi u srećnoj porodici, ni krivo ni dužno pripada bolesnoj majci. Ničim izazvana pomenula je mog oca, koji je preminuo. Laže sve što je rekla sem da je izjavila saučešće putem telefona. Ako sam ja grešnik što na laži i bljuvotine i na pominjanje mog mrtvog oca pominjem njeno dete, i to ne kletvama nego, ponoviću: "Neka ti dete živi kao što govoriš istinu", šta je problem? Ako si moralan i častan i ako ne lažeš, to je želja da ti dete bude zdravo. Dakle, problem je što je sve laž. Ko mi neko udari na porodicu, posebno na one koji nisu živi, vraćam milion puta gore. Toliko od mene.

Vladimir Tomović Vladimirova objava na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram

VIDEO: Miljana proslavila 1. rođendan sinu Željku, pa zapevala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    23. avgust 2019 | 19:54

    Garantujem da je Miljana psihički zdravija od Vladimira.

  • Rijaliti

    23. avgust 2019 | 21:07

    Ko njoj daje za pravo mu spominje mrtvog oca. Sto ga je prva izvredjala najstrasnije, koji je razlog?.Sto ga jurila i smarala dok je bila na moru, pa je otkacio ili zbog Bojana Tomovica sa kojim je dobra a koji je u svadji sa Vladimirom. Do juce bio dobar a sad je najgori. Miljana laze kako zine, okrece plocu kad nije po njenom.

  • Đina

    23. avgust 2019 | 19:48

    Pa kletve ne podržavam, ali za sve ostalo Vladimir je u pravu. Bolesnica kojoj je hitno potrebno lečenje, pa ako pomogne, a dete da uzmu socijalci, jer ni ostatak porodice nije zdrav.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA