• 10

"Neka ti dete živi kao što govoriš istinu": Vladimir opleo po Miljani i njenoj porodici (FOTO)

- Mene može pominjati ta niška magistrala koliko god želi. Posmatram je kao osobu koja je bolesna i tu je svakoj priči kraj - poručio je Tomović

  • 10

Miljana Kulić i Vladimir Tomović prošne noći žestoko su se povađali tokom emisije "Zadruga - narod pita" i tom prilikom jedno drugom uputili niz  brutalnih uvreda.

Nakon svega Tomović se ponovo oglasio putem društvenih mreža i žestoko opleo po Miljani, ali i celoj njenoj porodici.

- Nikome nikada u životu nisam kleo dete. Dete nije krivo što su mu majka i čitava njena porodica bolesnici koji ne biraju načine da dođu do prvog plana, pa makar taj prvi plan bila njegova najgora porodica koja se u istoriji pojavila na televiziji. Pričati o bolesti Miljane Kulić i njene porodice je besmisleno. Udaraju gde najviše boli i gaze preko mrtvih ne mareći za posledice. U emisiji je o meni iznosila najgore uvrede, i to nije problem. Mene može pominjati ta niška magistrala koliko god želi. Posmatram je kao osobu koja je bolesna i tu je svakoj priči kraj - napisao je Crnogorac, pa nastavio:

Vladimir Tomović

Vladimir, Printskrin: TV Pink

- Umesto da se dete rodi u srećnoj porodici, ni krivo ni dužno pripada bolesnoj majci. Ničim izazvana pomenula je mog oca, koji je preminuo. Laže sve što je rekla sem da je izjavila saučešće putem telefona. Ako sam ja grešnik što na laži i bljuvotine i na pominjanje mog mrtvog oca pominjem njeno dete, i to ne kletvama nego, ponoviću: "Neka ti dete živi kao što govoriš istinu", šta je problem? Ako si moralan i častan i ako ne lažeš, to je želja da ti dete bude zdravo. Dakle, problem je što je sve laž. Ko mi neko udari na porodicu, posebno na one koji nisu živi, vraćam milion puta gore. Toliko od mene.

Vladimir Tomović

Vladimirova objava na društvenim mrežama, Printskrin: Instagram

VIDEO: Miljana proslavila 1. rođendan sinu Željku, pa zapevala

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Salee

    Šifra 💩 za 💩

  • Yxx

    Kao on je nesto bolji od magistrale

  • Da da

    Najgora kletva: Dabogda ti Kulići bile komšije 😁😱😵

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima