≫ 

Našoj glumici je pre skoro 2 godine verenik hirurg pucao u glavu, a ovako ona danas izgleda (FOTO)

- Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja - poručila je Ivana svojevremeno u Jutarnjem programu "Prve" televizije

  • 29
Ivana Panzalović Printskrin: Youtube/Nesto Novo

Glumica Ivana Panzalović izvukla je živu glavu nakon što je pre skoro dve godine njen tadašnji verenik, hirurg Srđan Cvetanović pucao na nju. Na kraju, on je izvršio samoubistvo. Podsetimo, u noći 6. na 7. septembar 2017. godine u ulici Koste Racina na Dedinju desila se tragedija, kada je hirurg Srđan Cvetanović poginuo, dok je 29 godina mlađa glumica Ivana Panzalović povređena.

Srđan je pucao prvu u Ivanu, potom i u sebe, a Panzalovićeva je na svu sreću uspela da se izvuče. Ustanovljeno je da ju je metak okrznuo i da ima subduralni hematom na mozgu (ugrušak krvi) koji se formirao usled povrede glave.

- Ja sam samo shvatila da sam presrećna što sam živa. Imala sam podršku porodice i prijatelja - poručila je Ivana svojevremeno u Jutarnjem programu "Prve" televizije.

Nakon ovog nemilog događaja, Ivana je vratila život u normalu, a to svedoči fotografija koju je tokom avgusta meseca objavila na svom Fejsbuk profilu, gde je pozirala nasmejana.

Evo kako danas izgleda Ivana Panzalović.

Ivana Panzalović Ivana Panzalović Foto: Facebook/Ivana Panzalovic

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bby

    24. avgust 2019 | 11:10

    Gde ova glumi

  • 🍅

    24. avgust 2019 | 11:26

    To beše ona što voli penzionere pa zajedno čekaju 25 u mesecu da prošetaju do pošte-koja romantika

  • Goran

    24. avgust 2019 | 12:53

    Rasturila brak, sramota , verenik stariji od oca, Zavrsila plastiku, pa onda cao, ubijaj se , a on budala nevidjena, dobio sto je trazio...ne zna se ko je gori, a ona definitivno djubre

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA