Teško povređena srpska manekenka oglasila se prvi put posle nesreće i potvrdila da je u kolicima

Simona (25) je pre nekoliko dana povređena na luksuznom imanju azijskog milijardera

  • 27
Simona Andrejic Foto: Profimedia/Alamy

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) koja već godinama živi i radi u Americi, a koja je teško povređena u nesreći na mini žičari na luksuznom imanju azijskog milijardera Čina Čua (53), prvi put se oglasila nakon ovoga što ju je zadesilo.

Manekenka je polomila karlicu na nekoliko mesta, i hitno joj je bilo potrebno ušivanje ruke nakon što je prilikom vožnje velikom brzinom udarila o drvenu platformu i ostala da visi 50 metara iznad zemlje skoro dva sata dok je spasilačke hitne službe nisu spasile.

Simona Andrejic Foto: Guliver/Michael Loccisano/Getty Images

- Dragi prijatelji, veliko hvala na porukama i podršci. Doživela sam teške telesne povrede, jake bolove i traumu, i sada se krećem pomoću kolica. Oporavak zahteva mirovanje i vreme. Kao i uvek, disciplinovana sam i borim se da se što pre oporavim. Hvala svima na podršci i divnim porukama - napisala je manekenka na Instagram storiju.

Milijarder iz Vijetnama je inače razveden i otac je dvoje dece, a trenutno se zabavlja sa ruskom manekenkom.

Simona Andrejic Slike sa mesta nesreće/Printskrin: Youtube

Simoni, koja je stradala na njegovom imanju, rekao je da će se pobrinuti za sve što bude potrebno. Smestio ju je u hotel sa pet zvezdica i dao joj na korišćenje svoj "Rols Rojs" kako bi mogli da je prevoze kod lekara, i ponudio nagodbu u iznosu od nekoliko hiljada dolara mesečno - u periodu od godinu dana, reklo je nekoliko izvora.

Međutim, povređena manekenka nije prihvatila njegovu ponudu i pisalo se da će podneti višemilionsku tužbu protiv milijardera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atina

    24. avgust 2019 | 22:24

    Kako ih nije sramota samo mi to nije jasno. Sto se ne povredu u neku fabriku na liniju ili u intervenciju doma zdravlja nego na imanju milijardera dedice a ona 25 god posteno i fino dete... Za primer

  • Iznenadjeni

    24. avgust 2019 | 21:41

    Manekenka?

  • Ja

    24. avgust 2019 | 21:50

    SAMO PARE SVE ZA PARE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA