≫ 

Sjajna Nina Badrić na Music Weeku "pucala" pravo u srce i napravila fantaziju na Ušću (VIDEO) (FOTO)

Čula sam se baš danas sa Jelenom Rozgom i Tonijem Cetinskim i rekli su da me čeka jedna prekrasna publika i da je uistinu predivno - rekla je Nina pred izlazak na binu

  • 12

Drugo veče festivala Music Week na Ušću upotpunila je i jedna od najuspešnijih i najomiljenijih pop pevačica u regionu Nina Badrić, koja je pred beogradsku publiku izašla nakon nastupa Hari Mata Harija.

Nina je svoje druženje sa odlično raspoloženom publikom koja ju je nestpljivo čekala da izađe na binu započela pesmom "Dat će nam Bog", a potom nastavila velikim hitom Olivera i Džibonija "U ljubav vjere nemam". Usledio je i jedan od njenih najvećih hitova "Moje oči pune ljubavi", a publika je sve vreme pevala uglas sa pevačicom.

Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan

Pre nastupa Nina je otkrila da se u Beogradu neće zadržavati budući da je već sutra čeka novi nastup, a za večerašnje druženje bila je više nego spremna, u stilu profesionalca kakav i jeste.

- Oduševljena sam, ali nisam uopšte imala predstavu da je to tolika masa ljudi. Čula sam se baš danas sa Jelenom Rozgom i Tonijem Cetinskim i rekli su da me čeka jedna prekrasna publika i da je usitinu predivno - otkrila je Nina.

Dodala je i kako će večeras pevati pesme koje publika najviše voli, a koje će spakovati u sat vremena nastupa.

Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan

- Specijalista sam za emotivne ljubavne filmove i dramske serije - našalila se Nina, pa dodala kako je sa sjajnim glumcima lako glumiti, što praktikuje kada snima spotove za svoje balade. Uz to je istakla i da bi se rado oprobala kao glumica u nekoj seriji, ali ne kao pevačica nego kao majka i domaćica.

Za kraj, Nina je rekla kako je danas lepo upoznati čoveka koji je iskren, da je zaista srećna i da priprema novi album, a šta nam je još otkrila pogledajte na snimku na početku teksta.

Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan

Sjajno raspoložena Nina i ovaj put je ostavila srce na bini i širila ljubav i emocije tokom izvođenja pesama, a razgaljena publika ju je kao i svaki put u Beogradu dočekala sa velikim oduševljenjem.

Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan
Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan
Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan

Nina Badrić Music Week festival/nastup Nine Badrić/Foto: A. Nalbantjan
Nina Badrić Nina Badrić/Foto: A. Nalbantjan

(D. Janković, B. Bajić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lijepa njihova

    24. avgust 2019 | 23:34

    Pa u Beogradu se Hrvatima aplaudira ,a u Hrvatskoj Srbima prebrojavaju rebra.

  • Angry

    25. avgust 2019 | 09:26

    Ista ta pevaljka je napisala " pravda je pobedila" ili nesto slicno, za oslobadjanje gotovine. A mi Srbi smo kao kokoske, pamcenje nam od hranjenja do hranjenja...

  • As

    25. avgust 2019 | 00:49

    Šundara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA