≫ 

Goca Tržan mokra i preplanula u seksi donjem delu bikinija koji je otkrio njene atribute (FOTO)

Pevačica uživa na Lefkadi, gde je otputovala na zasluženi odmor

  • 17
Goca Tržan, Pinkove Zvezdice

Goca Tržan/Foto: Nikola Tomić

Goca Tržan je nakon radnog leta konačno otputovala na zasluženo letovanje, pa tako trenutno uživa na Lefkadi, odakle se i oglasila na Instagramu.

Pevačica je pozirala u bikiniju i pokazala seksi atribute u pozi koja je malo koga ostavila ravnodušnim, s obzirom na to da je pre svega istakla butine i manji deo guze.

Iako je imala na sebi majicu, rekli bismo mokru, ispod koje je bio godnji deo crnog bikinija, a uz to nije ni gledala u kameru, Gocina slika privukla je veliku pažnju i njeni fanovi su joj uputili silne komplimente.

Goca Tržan

Goca Tržan u bikiniju/Foto: Instagram/gocatrzan

Da sve bude još intrigantnije, Goca je legla na kamen, na glavi je imala šešir i sunčane naočare, a i tetovaža na nožnom zglobu savršeno joj je pristajala u ovoj pozi.

Podsetimo, Goca je nedavno sa ostalim članovima benda "Tap 011" nastupila na Beer Festu na Ušću, gde su članovi nekada najpopularnije grupe; Ivana Peters, Milan, Đole i Pera; ponovo oduševili oko 100.000 ljudi.

VIDEO: Jutarnje vežbe Goce Tržan za leđa, grudi i ruke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA