≫ 

"Oduvek sam htela da idem na Ibicu, ali nisam imala para": Vesna je konačno ispunila veliku želju

- Ceo život sam slušala kako se neke bolje žene provode na Ibici i kako je njima tamo divno, a ja nikada nisam imala ni para ni vremena - kaže nam Vesna

  • 7

Književnica i novinarka Vesna Dedić predhodnog vikenda imala je promociju knjige "Nikad nisam" u Vrnjačkoj Banji, a tom prilikom ispričala je nešto za šta javnost nije znala.

Naime, voditeljkina velika želja je još od tinejdžerskih dana bila da otputuje na Ibicu, ali nije imala novca.  Sve do ovog leta.

- 1991. kad sam diplomirala, zaposlila se na RTS-u imala sam divnog mladića. Prva plata mi je bila 3 marke i sve ono što sam zamišljala nikada nisam. Nikada nisam proputovala evropom nikada nisam obišla ceo svet... Nikada nisam imala život koji sam sanjala u gimnaziji. Sada imam sreće da moje dete ima 18 godina i da je neke moje snove ispunila. I ja sad imam dovoljno slobodnog vremena i nadam se još mnogo godina zdravlja pred sobom da te tinejdžerse želje sebi ispunim - kaže Vesna.

Vesna Dedić Vesna Dedić na Ibici, Foto: Instagram/dedicvesna

- Moram da vam se pohvalim. Ceo život sam slušala kako se neke bolje žene provode na Ibici i kako je njima tamo divno, a ja nikada nisam imala ni para ni vremena. Dok je Lenka odrastala, ponekad i kad bih imala para, malo dete... Žao mi da potrošim na sebe a ne na nju. Ili mi ne daju na RTS-u godišnji odmor... Ove godine bila sam 5 dana na Ibici i mnogo je lepo. I ponašala sam se kao tinejdzerka. Ali kada je zalazilo sunce ja onako ležim na plaži i kažem, Bože, što Bog nije dao da dodjes ovde kada si imala 21,  30 godina kasnije nije loše ali nije to to - ispričala je Vesna.

Razgovor sa Vesnom pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić, m.pantic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam sama

    27. avgust 2019 | 10:01

    Neke bolje žene se provode na Ibici.To ona hoće da kaže da je ona ta.Sve bolje ženske nisu same i neko brine o njima.

  • Smara vise

    27. avgust 2019 | 11:00

    Ponasa se kao starleta

  • Aaaa

    27. avgust 2019 | 10:12

    Jadan sponzor!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA