≫ 

Toma: Nadežda je posle svega mene pokušavala da dobije, a iz jednog razloga mi to ne pada na pamet!

- Desio se udarac flašom u glavu, a onda sam ja nju odgurnuo. To je bio kraj. Ona jeste pala preko stola i tu se sve završilo - kaže Toma

  • 0

Tomislav Toma Panić priveden je danas, u utorak 27. avgusta, na saslušanje u Prekršajni sud u Ustaničkoj ulici u Beogradu.

Iako su svi u prvi mah pomislili da je priveden zbog incidenta sa Nadeždom Biljić, istina je da je reč o saobraćajki.

- Imao sam neku poternicu, nisam mogao da izađem iz zemlje, morao sam da se javim zbog nekog udesa što sam imao i pre Zadruge, ako se sećate - rekao je Toma po izlasku sa saslušanja.

Na konstataciju da to nema veze sa Nadeždom, rekao je:

- Ne, nema, Bogu hvala da nema. Mislim da su to sa Nadeždom mediji malo prepumpali i da to nema veze. Zaista šta je bilo? Mislim da ću se jedno obratiti, kada se sve to bude završilo. Vidim da svi pričaju o meni, i u svakoj onoj emisiji Narod pita, a ja stvarno nikoga ne spominjem. Desilo se šta se desilo, mali splet nesuglasica koje su se desile između Nadežde i mene.

Toma Panic sud Toma Panić ispred suda, Foto: Marko Jovanović

Na pitanje da li on nesuglasice rešava batinama, rekao je da nije tukao Nadeždu.

- Ne! Desio se udarac flašom u glavu, a onda sam ja nju odgurnuo. To je bio kraj. Ona jeste pala preko stola i tu se sve završilo - kaže Toma.

- Nadežda je inače nežno biće i ja sam pogrešio što sam je uopšze odgurnuo. U situaciji u kojoj te čovek udari flašom u glavu, ili bilo čim da te udari u glavu, ne možeš da se kontrolišeš. Ali, pogrešio sam što sam je uopšte gurnuo - rekao je Toma.

Nadežda Biljić, policija Nadežda Biljić, Foto: Milena Đorđević

S obzirom na to da ima zabranu prilaska i komunikacije sa Nadeždom u periodu od 30 dana od dana kada se incident desio, Tomu smo pitali da li bi joj se javio da to nema, a on nam je otkrio da je ona ta koja je njega pokušavala da dobije.

Toma Panic sud Toma Panić ispred suda, Foto: Marko Jovanović

- Nadežda je mene pokušavala da dobije, preko majke, želi da me kontaktira, da uđe u neku priču sa mnom, verovatno da se čujemo. Ja ne želim jer, iz tih problema koliko imamo, zamislite još da dobijem tih 60 dana zatvora. Pametan čovek to nikad ne bi uradio - objasnio je Toma.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA