Kaća Grujić nije poslušala savete lekara, otišla na nastup, a evo zašto se otežano kretala na bini!

- Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup - rekla je pevačica

  • 7
Katarina Grujić

Foto: Marko Jovanović

Pevačica Katarina Grujić nastupila je na Music Week festivalu na Ušću posle zdravstvenih problema zbog kojih je jedno vreme bila i u bolnici. Pevačica je priznala da je i uprkos savetima lekara da miruje, ipak otišla na nastup na kojem je napravila neviđeni spektakl.

- Moje zdravstveno stanje još nije najbolje, ali se nadam da će biti sve bolje jer pijem antibiotike. Lekari su mi strogo zabranili bilo kakve aktivnosti i iskreno se nadam da niko od njih nije video moj nastup. Kada budu videli, plašim se da će me ubiti - rekla je kroz smeh Katarina.

Katarina Kaća Grujić, Ušće Music Week festival

Katarina Grujić, Foto: Marko Jovanović

Međutim, i pored saveta lekara koje nije poslušala, Katarina se pojavila u haljini od kristala koja je bila teža od 5 kilograma.

- Kada sam ga videla taj kostim, znala sam da ću ga nositi. Međutim, stvarno je bio pretežak, jer je pun kristala i sigurno ima više od pet kilograma. Bilo mi je teško da se krećem, još teže da igram, ali je vredelo. Srećom, ništa nije puklo. Međutim, čim sam završila nastup na Ušću, otišla sam u bekstejdž, promenila obuću i obukla toplu garderobu. Jasno mi je da sada moram da se čuvam - ispričala je kroz smeh Grujićeva i dodala da se plaši šta će joj lekari reći.

VIDEO: Kaća Grujić upoznala dečka sa roditeljima

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    27. avgust 2019 | 23:28

    Ух, и мене нешто баш заболе, онако изненада ,кад прочитах ову невероватно важну вест!

  • Milica

    27. avgust 2019 | 23:57

    Uh.. Mukica...

  • JS

    27. avgust 2019 | 23:52

    Zbog cega se igra sa svojim zdravljem, samo ona zna. Zbog para ili dokazivanja? Lepp joj je objasnjeno sta treba da radi i kako da se ponasa. Ne zelim joj da joj bude lose, ali nisu joj tek onako uveli zabrane. Znaju ono koji je lece najbolje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA