"Otkako sam ostavila alkohol..." Danica Maksimović konačno o temi koja godinama sve intrigira

Glumica u sedmoj deceniji života još uvek pleni svojim izgledom, a evo šta kaže na priče da se podvrgla estetskoj hirurgiji

  • 10
Danica Maksimović Foto: Instagram/danymaksi

Danica Maksimović (66) slikama u kupaćem kostimu koje je objavila na društvenim mrežama pokrenula je lavinu komentara, a pored brojnih komplimenata koje je dobila na račun izgleda, bilo je i onih koji smatraju da se glumica podvrgla estetskoj hirurgiji te zbog toga njeno telo tako dobro izgleda u sedmoj deceniji života.

- Imam telo kao devojčica jer vodim računa o sebi već više od 30 godina. Svaki dan vežbam i hranim se zdravo - otkrila je Danica.

Danica Maksimovic Danica Maksimović, Foto: Instgagram/ danymaksi

- Nemam silikone kao što neki pišu i pričaju, nemam čak ni gram celulita - dodala je Maksimovićeva.

- U mojoj ishrani su obavezne riba, mnogo vode i limuna koji topi masti. I što je baš bitno, ali nikada ne večeram - dodala je glumica.

Danica Maksimovic Danica Maksimović, Foto: Instgagram/ danymaksi

- Potrebni su velika volja i odricanja da bi se došlo do željenih rezultata. Otkako sam ostavila alkohol, potpuno sam promenila način života. Pored ishrane, koju sam redukovala, i redovnih odlazaka na jogu i pilates, svakodnevno se negujem. Zdrava sam i prava, što je najbitnije. Džaba vam sve ako niste mentalno i duhovno zdravi - zaključila je glumica za Informer

Danica Maksimovic Danica Maksimović, Foto: Instgagram/ danymaksi

VIDEO: U kandžama alkohola: Oni su se borili sa porokom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA