≫ 

Gastoz se pred punim splavom obratio igračici koju su 4 momka pokušala da odvuku u kola i siluju

- Počela sam da se branim rečima i poletela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gde sam pala i dobila potres mozga - napisala je Zorica na Instagramu 26. avgusta

  • 13

Rijaliti učesnik Nenad Sinđelić Gastoz (27) nastupio je prethodne noći na jednom beogradskom splavu, na kojem je igrala poznata igračica Zorica Antić.

Čim se popeo na scenu, Gastoz se obratio Zorici, koja je 26. avgusta na svom Instagram profilu objavila potresnu priču - da su 4 momka pokušala da je uvuku u kola i da su joj pretili, te da su hteli da je siluju.

- Veliki aplauz za našu Zoricu! Ljubi brat... Ne sme niko da te dira, bre, mamu im je*em u pi***! - kazao je Gastoz, aludirajući na muškarce koji su je napali.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Nenad Marinković Gastoz, Zorica Antić

Zorica i Gastoz, Foto: ATA Images

Podsetimo, Zorica je na Instagramu objavila sledeće:

- Ne znam koliko je pametno da o ovome pišem na društvenim mrežama, jer generalno, svoj privatni život ne izlažem javnosti… U ponedeljak uveče su me pratila četiri mladića u 00:30 h (u to vreme sam se vraćala iz plesne škole). Pre svega toga, jedan od njih mi je slao jako uvredljiv i uznemiravjući sadržaj poruka, sa po kojom pretnjom, ali pošto jako puno muškaraca dnevno blokiram zbog konverzacije (deco izvini) "Silovaću te!", "Je*aću te!" slike polnih organa i slično, odlučila sam da i taj kontakt blokiram - napisala je Zorica.

- Pratili su me od trafike (gde izlazim iz autobusa) do zgrade. I kada sam bila već ispred ulaza, jedan od njih me je verbalno napao, da sam ovo, da sam ono, da uđem u kola, milom ili silom, i još mnogo toga, pošto od straha koji sam doživela, imam rupe u sećanju… Minut nakon što se on drao na mene, izašla su još trojica, sa namerom da me uguraju u auto uz nastavak vređanja mene naravno… - otkrila je Zorica i dodala:

Zorica Antić

Zorica Antić, Printskrin: Youtube/Pinkove Zvezde

- Žensko sam, sama sam, nije nimalo naivno. Počela sam da se branim rečima i poletela ka ulaznim vratima, da otključam interfon i zatvorim ta ista vrata da ne mogu da uđu… Međutim, stigao me je i pesnicom udario u glavu, gde sam pala i dobila potres mozga. Tada su pobegli.

- Nadležni reagovali nisu, nije bilo kamera. Trafika takođe kamere nije imala jer su me tu čekali. Ne znam šta da kažem povodom ovoga, od ponedeljka ne spavam bez noćnih mora, strah me je da izađem na ulicu, glavobolje i vrtoglavice sam sve do juče imala nesnosne… - napisala je Zorica na svom Instgarm storiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MK

    29. avgust 2019 | 14:08

    Nije bitno čime se bavi devojka. Niko nema pravo da je napada, preti silovanjem... i to više njih. Sramota, da li oni imaju majku, sestru, sram ih bilo, to su kukavice.

  • Mira

    29. avgust 2019 | 12:57

    Sve neke velike muskarcine nek idu kuci I torade svojim majkama I sestrama,a ne da napadaju devojke I zene po gradu.

  • Kukulele

    29. avgust 2019 | 12:35

    Moras biti dobro muzicki potkovan i imati osetljive usi da bi otisao da slusas Gastoza ili Ljulju uzivo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA