≫ 

Oskarovac Metju Mekonahi postaje profesor na fakultetu!

- Biće to predavanje kakvo sam oduvek hteo da imam u školi. Rad sa studentima će mi dati šansu da ih pripremim onako kako treba

  • 3
Film Review - Serenity Metju Mekonahi, Foto: Tanjug/AP

Metju Mekonahi (49) na jesen postaje profesor na Univerzitetu u Teksasu, a predavaće na katedri za radio, televiziju i film!

Oscarom nagrađivani glumac 2015. godine je već bio gostujući predavač na tom fakultetu, a članovi su izjavili da su prepoznali njegov rad,  pa će Metju predavati predmete vezane za scenario filma, za koje je već napravio nastavni plan i program.

Mekonahi je, inače, 1993. diplomirao na teksaškom Univerzitetu u Ostinu.

Metju Mekonahi Metju Mekonahi imao je neke od najverovatnijih transformacija Holivuda, Foto: Profimedia/AKM-GSI

- Metjuu je jako stalo do naše škole i studenata i oduševljeni smo što deli svoje vreme i talenat, kako bi pomogao idućoj generaciji medijskih lidera i inovatora. Cenimo ga i zato što je spreman za rad sa studentima izvan učionice - poručili su sa Univerziteta, a glumac je rekao:

- Biće to predavanje kakvo sam oduvek hteo da imam u školi. Rad sa studentima će mi dati šansu da ih pripremim onako kako treba.

Metju Mekonahi Slavni Mekohani više puta je zbog uloge toliko radio na promeni svog fizičkog izgleda, da je svet ostavljao bez daha, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Navodno će se predavanja bazirati oko Mekonahijevih filmova kao što su Džef Nikolsv film "Mud" iz 2012. godine, kao i film Gaja Ričija "The Gentleman", koji bi trebalo da izađe krajem januara 2020. godine.

Glumac je do sada igrao u više od 50 filmova, uključujući "Interstellar", "Kako se rešiti frajera u 10 dana", "Vuk s Wall Streeta" i "Dobri dileri iz Dallasa", za koje je dobio Oscara i Zlatni globus.

VIDEO: Zvezda serije "Seks i grad" godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA