≫ 

"Krvi ću joj se napiti!" Lukas stravično opleo po Breni, ovakve reči estrada ne pamti

- Sada ću joj j*bati majku. Ja joj nisam kriv što je muž ne je*e 20 godina. Ona je baba koja bi da bude devojčica - pisalo je navodno u porukama

  • 32
Lepa Brena, Aca Lukas, Foto: Nikola Tomić

Aca Lukas (50) žestoko je zaratio sa Lepom Brenom (58), a svoju netrpeljivost prema koleginici pevač je otkrio na društvenim mrežama.

Međutim, sada su procurile prepiske navodno iz pevačevog mobilnog telefona, koji je izgubio pre nekoliko dana.

On je, dopisujući se sa prijateljem na Instagramu, otkrio pravi razlog njegove žestoke svađe sa Brenom, koju danima proziva da je "protuva, cirkuzant i otvaračica usta".

- Ovo ljudsko smeće i glibavo go*no je meni dolazilo u kuću i radilo mi o glavi. Ovo go*no, koje mi glumi najboljeg prijatelja. To đubre je držalo moje dete u krilu dok je njenom tati radilo o glavi. A ja sam danas za njenog Viktora spreman da ubijem! Nije on kriv što mu je keva najveće go*no i najlošiji čovek kog sam upoznao. Takav smrad se ne rađa - napisao je Lukas u porukama.

Lepa Brena Lepa Brena, Foto: Nikola Tomić

On zatim poručuje kako Brena nije merodavna da deli bračne savete, jer ni u njenom braku sa Bobom Živojinovićem ne cvetaju ruže.

- Ja joj nisam kriv što je muž ne je*e 20 godina. Ona je baba koja bi da bude devojčica. Krvi ću joj se napiti. Hoću da je mučim! - piše u porukama.

Lukas navodi da Brena nije dolazila na posao dok je on bio u žiriju "Zvezda Granda" jer se plašila da će ga sresti.

- Tokom moje poslednje sezone u "Grandu", ona kao gazdarica nije došla ni na jedno snimanje jer se boji! Ne sme od mene u svoju kuću da dođe, a nije smela ni da me izbaci jer je želja za parama najveća, više ih voli i od dece. U međuvremenu je pokušala da mi smesti još zvrčki, a sada mi se namestila i nema tog čoveka koji će me sprečiti da joj se use*em u život - pisalo je navodno u porukama.

Aca Lukas Aca Lukas, Foto: A. Nalbantjan

On se zatim osvrnuo i na njihov poslednji sukob, koji se desio tokom "Mjuzik vika" na Ušću, tvrdeći da je Brena tražila od organizatora da se nikako ne sretne sa njim.

- Ona je zlobna, zavidna i sujetna. Živi kao go*no, jer zbog svoje bolesne sujete doživljava debakle od ljudi koji sada vasiona. Ne može da podnese da je istorija, pa je, glumeći lažnu veličinu, tražila od organizatora da dok ona ne prođe, Lukas bude zatvoren u bekstejdžu. Krivo joj je što peva pre Lukasa, jer bi u suprotnom pevala pred praznom poljanom - piše u Lukasovoj prepisci.

Aca tvrdi i kako Brenina deca znaju šta on misli o njoj, a ipak ga vole.

- Njen sin je na svom Instagramu objavio snimak mog koncerta, a bio je i na njenom. Zato što bolje pevam ili imam lepše pesme? Ne, nego zato što me voli. Ona je jedno go*no koje ću da odučim od činjenja zla ljudima. E zato njena deca, i pored toga što su čuli šta sam rekao za njihovu majku, stavljaju na svoj stori Acu - ističe pevač.

Filip zivojinovic, rodjendan, Viktor Zivojinovic Viktor Živojinović, Foto: A. Nalbantjan

Lukas optužuje Brenu da je zrela za ludnicu jer posećuje vračare kako bi bacala crnu magiju na ljude koje ne voli.

- Ta spodoba ne voli ni sebe. Prema tome, odsad će da ide kod njenih hodža po Bosni isključivo da kupuje ćilime. To je kreten sa milionima u džepu, ide da baja neke magije ljudima. Ona treba u ludnicu da ide! - navodno piše u porukama.

VIDEO: Aca Lukas napravio ludu žurku na Ušću

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zana

    30. avgust 2019 | 14:02

    Rece decko od 52 g.Ovaj se poceo svadjati sa svima,kao neka strina,ruzno brate za jednog muskarca.Brena ma kakva bila citav zivot se bori za svoju decu,za razliku od doticnog...

  • Natasa

    30. avgust 2019 | 13:35

    Brena nije samozvana diva ona je najbeca zvezda na balkanu a i sire a aco da ti nije bilo brene nti bi danas bilo u zatviru ili ko neki klosar ziveo ko zna gde

  • mostar

    30. avgust 2019 | 12:22

    Ako je ovo istina onda je on totalno prolupao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA