≫ 

Luna pred ugradnju silikona: Plaši li se, koliko će ih uvećati, šta Marko misli o operaciji (VIDEO)

- Da se on pitao ja ne bih ni radila grudi, ali moja želja je to bila i svi su srećni zbog mene - rekla je gledajući u njega sa osmehom

  • 71

Lunu Đogani (23) dočekali smo ispred jedne privatne klinike u Beogradu, u kojoj joj u ovim trenucima (popodnevnim časovima) ugrađuju silikone, a pre operacije mlada rijaliti zvezda nam je rekla da ima strah, ali da jedva čeka nove grudi.

- Verujte mi, ne mogu uopšte da opišem kako se osećam! Uzbuđena sam i naravno da postoji trema, ali to je valjda normalno. Idem u najbolje ruke i biće sve kako treba - rekla nam je Luna na početku razgovora.

Luna Đogani, bolnica, estetika hirurgija

Foto: Marko Jovanović

- Ima straha, naravno. Sad sam baš rekla, kada sam izlazila iz stana, "Bože, sad izlazim ovakva, a vraćam se drugačija" (smeh) - dodala je.

Na pitanje o veličini silikona rekla je da zna, ali da će, u razgovoru sa hirurgom, još precizirati.

- To treba tamo sve da se ustanovi... Neće biti velike, naravno. Biće u skladu sa mojim telom. Biće sve super (smeh) - rekla nam je.

Luna Đogani, bolnica, estetika hirurgija

Foto: Marko Jovanović

Dečko Marko Miljković dopratio ju je na kliniku, ali Luna kaže da, što se njega tiče, grudi nije ni morala da radi.

- Da se on pitao ja ne bih ni radila grudi, ali moja želja je to bila i svi su srećni zbog mene - rekla je gledajući u njega sa osmehom.

Za kraj nam je rekla da je prezadovoljna kako zvuči u studiju Telegrafa, u kojem je u četvrtak 29. avgusta uz klavir uživo otpevala pesmu "Moj dragi", koju u originalu izvodi njena majka Anabela.

Luna Đogani, bolnica, estetika hirurgija

Foto: Marko Jovanović

To je prvo Lunino izvođenje neke numere uživo, otkako je počela da se bavi muzikom.

Razgovor sa Lunom pred operaciju pogledajte u videu na početku teksta, a kako uživo peva u našem studiju poslušajte OVDE.

(D.J. - I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lunja

    30. avgust 2019 | 19:14

    Nacija ceka u transu dali ce lunja ugraditi silikone ili ne izvaredni izbori narod na ulicama biti ili ne biti kako dalje

  • kole

    30. avgust 2019 | 15:59

    A ponosna mama je povela da ugradi silikone,bolje da se posvetila njenom vaspitanju i higijeni

  • Aki

    30. avgust 2019 | 15:52

    Užaaas...dno,dna! Ma šta je bitno da naši mladi matematičari, umovi, mozgovi stalno osvajaju zlatne medalje po takmičenjima u svetu i predstavljaju našu zemlju u najboljem svetlu...ah,da,pa važno je da "blogerka" sa pilećim mozgom treba da naduva grudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA