• 61

Sloba pokazao zategnuto telo i mišiće: Pevač zapalio internet, žene ga zatrpale komentarima! (FOTO)

Radanović koristi svaku priliku kako bi demonstrirao rezultate mukotrpnog rada u teretani

  • 61

Pevač Sloba Radanović obradovao je svoje obožavateljke na društvenim mrežama slikama u kupaćem na kojima je pokazao zategnuto telo i mišiće.

Radanović je uživao na bazenu, a onda i objavio nekoliko slika koje su raspametile žene, te su komentari i lajkovi samo pljuštali.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

"Prezgodan si i prelep", "Maneken", "Tip-top", "Goriš ljubavi", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara na Instagramu.

Pevač koristi svaku priliku kako bi demonstrirao rezultate mukotrpnog rada u teretani, te se često slika u ovakvom izdanju i pokazuje svoje mišiće, međutim ima i onih koji tvrde da Sloba ipak koristi fotošop kako bi njegovo telo izglealo besprekorno.

VIDEO: Sloba pratio Cecin koncert sa bine

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Oskar

    Odličan vokal.Jedan od najboljih.Slobo glavu gore, TOP SI. Hejeteri neka laju...to im je osnovna jpreokupacija. Nemaju svoj jživot.Sem toga, uspeh u Srbiji se ne prašta.Voleo si ludo i bio voljen.Koji brak, si ti imao. Šta je bivša umislila da je jvenčani list tapija na muškarca i jedini jdokaz d brak postoji. Koja je to svetska luda. Budi srećan što si se od nje razveo. Nikada nije ni bila žena za tebe. Manjela je jmuškarce kao čarape. Maniulatorka i prevarant...Obmanula je celu naciju, svojim pričama.Tu su je i pomogli ološi iz Zaruge iako su znali da pored svih je imala pored tebe u Zaruzi sex sa Filipom.Pa to ti je jrekla u PB:u na žurci, mrtva pijana....a gde su ostlai. Jednostavno ona nije jžena za tee. Ti si super lik,dobar i skren čovek... Šteta za tebe i Lunu, ludo ste se voleli....teško ćete vas dvoje jedno drugo u potpunosti preboleti.To je bilo nešto posebno.Neponovljivo....ali život ide dalje..

  • Сремац

    Балван оста балван...

  • Realna samo

    Kad vidim bilo kakvu njegovu sliku ne mogu da se otmem utisku da je prljav, ljigav, prost manipulator. Pokazao je osnovnu crtu svog karaktera i vaspitanja i to se ne može promeniti. Ovo što sad radi je glupo i primitivno kao i njegovo ponašanje prema ženama. Kome se sviđa nek uživa, meni je nekako to sve jadno i tužno.

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima