Anastasija i Fliip Krajinović zajedno u noćnom izlasku, evo kako su se provodili! (FOTO)

Mlada pevačica i teniser uživali su u provodu što se može zaključiti i po širokim osmesima na njihovim licima

  • 14
Filip Krajinovic, Anastasija Raznatovic Foto: Tanjug/Tanja Valič, Nikola Tomić

Anastasija Ražnatović i teniser Filip Krajinović sreli su se na jednom prestoničkom splavu. Anastasija je u društvu svjih drugarica slavila rođendan jedne bliske prijateljice, dok je za to vreme Filip bio u drugom separeu sa svojim prijateljima.

Krajinović je ovaj povod iskoristio da bi prišao Anastasiji da se pozdravi sa njom, a sa pevačicom se poznaje putem njenog dečka Đorđa Kuljića.

Dok se Cecina ćerka njihala u ritmu muzike sa drugaricom, Krajinović im je upao u kadar, a Anastasija je snikmak potom objavila na društvenim mrežama i namerno otkrila da je bila u noćnom provodu sa teniserom kojeg bije glas gradskog zaodnika.

Anastasija Raznatovic i Filip Krajinovic Anastasija i Filip Krajinović u noćnom provodu, Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Anastasija i njen partner Đorđe su, inače, dobri drugari sa Filipom, tako da gradskim pričama u ovom slučaju uopšte nema mesta.

VIDEO: Ovaj vreli Anastasijin snimak je prokomentarisao Filip Krajinović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA