≫ 

Znate li koje je pravo ime repera Milija, za kojim klinci danas otkidaju? (VIDEO)

- Klinci moraju da se manu ulice i da se sklone sa ulice, da shvate da tu nema ničeg dobrog - ispričao nam je Mili nedavno

  • 7

Reper Mili trenutno je najpoznatiji rep izvođač na domaćim prostorima, a njegove pesme "Grmi" i "Loca" najviše su - kako oni vole da kažu - grmile klubovima prethodnih meseci.

Međutim, malo ko zna da je Milijevo pravo ime Marko Milivojev, da je rođen 1994. godine na Mirijevu, te da je bio u zatvoru zbog određenih nelegalnih radnji.

Takođe, ako je verovati Vikipediji, Mili nema završenu srednju školu, ali je zbog popularnosti dobio ulogu u seriji "Grupa".

- Igram ulogu Stanislava, Caneta, ili kako on ne voli da ga zovu - Stanka... Problematičnog momka sa Dorćola, čiji su roditelji, da kažeš, normalni. Ima dovoljno, ali nema za svoje neke hirove, prohteve i zbog toga stalno upada u probleme - rekao je Mili nedavno za Telegraf.

Mili, Marko Milivojev Marko Milivojev Mili, Printskrin: Youtube/Two Louder TV

- Suština tog lika je da je uvek na granici između negativca i pozitivca. Ljudi će ga baš zavoleti, ja se bar nadam. Drago mi je što sam deo projekta koji nosi jaku poruku, socijalnu, jer klinci moraju da se manu ulice i da se sklone sa ulice, da shvate da tu nema ničeg dobrog - ispričao nam je Mili.

Razgovor sa Milijem poslušajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uros

    4. septembar 2019 | 11:13

    Decko koji je zavrsio samo osnovnu skolu, koji je zbog droge hapsen, kojem je najveci hit "nisi lerdi ako nemaš muštere braćala".... Taj isti decko prica o pozitivnim porukama i hoce nesto da nauci decu hahahahhahahahaha

  • Bojan

    4. septembar 2019 | 10:36

    Ajme, jos jedan propalitet kojo ce uciti nasu decu sta i kako da rade...

  • Snooker

    4. septembar 2019 | 10:43

    Milisav? 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA