≫ 

Ekskluzivni detalji iz sudnice! Evo šta je JK rekla na ročištu povodom krivične tužbe od Vranješa

Jelena i Ognjen trebalo je danas da se sastanu u Prvom osnovnom sudu

  • 11
Jelena Karleuša, suđenje Foto: ATA Images

Jelena Karleuša pojavila se na ročištu zakazanom danas, 4. septembra, u 14 časova u Prvom osnovnom sudu u Beogradu, dok je Ognjen Vranješ izostao.

Karleuša je došla u prisustvu advokata i Zorana Birtaševića, dok je Vranješa zastupao njegov advokat, a suđenje je završeno nakon sat vremena.

Jelenini advokati rekli su na suđenju da danas svako ima pristup društvenim mrežama, da je to neograničeni broj korisnika i da je bilo ko mogao da se uloguje i da objavi ono što se okrivljenoj stavlja na teret. Konkretno, misli se na otvoreno pismo Jelene Karleuše koje se u januaru 2019. pojavilo na društvenim mrežama, nakon što su isplivale eksplicitne fotografije koje je navodno slala fudbaleru. Zbog ovoga je Jelena optužena za krivično delo uvrede.

Jelena Karleuša suđenje Jelena Karleuša u prisustvu advokata i Zorana Birtaševića/Foto: Telegraf

S druge strane, Vranješevi advokati izjavili su da ostaju pri priloženim dokazima i da predlažu da se u svojstvu svedoka saslušaju urednici pet medija, navodeći da su oni jedini koji mogu da posvedoče odakle su preuzeli informaciju, te da bi bili zahvalni da odbrana priloži dokaze da okrivljena nije počinila krivično delo za koje se tereti.

Ognjen Vranješ, Jelena Karleuša, suđenje Ognjen vranješ sa advokatima na jednom od ranijih suđenja/Foto: Milena Đorđević

Pevačicini branioci su naveli da ispitivanje urednika pet medijskih kuća nije relevantno, a potom je Jelena u slobodnom izlaganju rekla da protiv navedenih predloženih svedoka vodi više od 100 postupaka, da vodi krivične postupke i da izražava sumnju u to da će biti nepristrasni.

Njen branilac je zatim rekao da to odakle je preuzeta informacija ne dokazuje da je okrivljena to napisala. Jelena je potom, takođe u slobodnom izlaganju, istakla da postoji puno njenih fan stranica, te da ona nema privatni profil na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je sporno pismo i bilo objavljeno 14. januara 2019. godine.

Pismo u celosti možete pročitati klikom na sledeći link: "Karleušino brutalno otvoreno pismo Ognjenu Vranješu".

VIDEO: Prvi potez Ognjena Vranješa nakon skandala sa Jelenom Karleušom

(I. Cicović / B.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    4. septembar 2019 | 17:38

    To je jedino moguće objasnjenje. Uvek sam predosecala sq nešto nije u redu. Hejteri, skinite joj se sa grbače

  • MM

    4. septembar 2019 | 21:43

    Bravo Jelena, pojedini lešinari ne daju ljudima mira!!!

  • Dare

    4. septembar 2019 | 19:26

    Jeco samo napred, ne mogu ti nista!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA