Komšije Marka Miljkovića otkrile sve detalje iz njegovog života: Evo šta radi kad dođe u rodni Brus!

Miljkovićeve komšije ništa nisu prećutale, pa su ispričale sve što znaju o di-džeju

  • 10
Marko Miljković

Foto ilustracija: Telegraf/ATA Images/Youtube/Paparazzo lov/DNK

Marko Miljković ima rijaliti staž duži od decenije, ali je ponovo u centru pažnje zbog romanse s Lunom Đogani. Bivši zadrugar nedavno je sa svojom dragom otputovao u rodni Brus kako bi se pobednica "Zadruge" bolje upoznala sa njegovom porodicom, prijateljima i mestom gde je odrastao.

Miljkovićev dobar drug Filip S. ispričao je kakav je Marko kada se ugase kamere, sve o njegovim tinejdžerskim danima i prethodnim vezama.

- Marko je uvek bio mangup, voleo je da se zeza, ali nikada nije pravio gluposti zbog kojih bi imao problema. Ono što svi njegovi prijatelji znaju i zbog čega ga vole jeste to što je dobar prijatelj, pravi burazer. Uvek možete da se oslonite na njega, osim kada je u rijalitiju (smeh). Data reč mu je najvažnija - počinje njegov prijatelj i otkriva da je Miljković bio glavni zavodnik u Brusu.

Marko Miljković

Marko Miljković, Foto: NIkola Tomić

- Nismo išli u isto odeljenje jer sam ja mlađi, pa ne znam kakav je bio đak. A u tim godinama nas ocene nisu ni zanimale. Međutim, oduvek je bio glavna faca u školi, što je i danas. Devojke su ga volele, a klinke u školi su bile lude za njim - priča on i dodaje da je vrhunac popularnosti u rodnom mestu dostigao kada je počeo da radi kao di-džej.

- Kada je jedan čovek otvorio diskoteku u Brusu, Marko je puštao muziku i brzo je postao popularan. Devojke su ludele za njim i dolazile čak i iz okolnih mesta u Brus kako bi ga videle. Posle je ušao u "Velikog brata" i ceo grad ga je pratio. Realno, tamo se pokazao najbolje od svih. Inače, njemu je posao uvek išao od ruke, pa i u rijalitiju opstaje. Rođen je pod srećnom zvezdom - hvali ga drug, koji još nije upoznao Lunu, ali kaže da Marko izgleda zadovoljnije nego ikad.

Luna i Marko

Luna i Marko, Foto: Marko Jovanović

- Kada su ona i Marko stigli u Brus, ja sam otišao na more. Video sam se s njim kada je izašao iz rijalitija i mogu vam reći da deluje srećno. Kaže da je zaljubljen, da mu je s njom prelepo.

U prilog ovim tvrdnjama govore i fotke koje Miljković i Đoganijeva svakodnevno objavljuju na Instagramu. Ona koja je dirnula njihove fanove i rasteretila ih svi sumnji jeste slika svekrve i snaje, koju je objavio Marko uz emotikone srca. Time je zadrugar dokazao da su Luna i njegova majka Neda u odličnim odnosima.

Nedeljka MIljković, Luna Đogani

Neda Miljković i Luna, Printskrin: Instagram/marko.miljkovic

Kafić u kojem zadrugar često pije kafu nalazi se u centru grada, a i tamo ga zaposleni hvale.

- Veoma je ljubazan, ne glumi zvezdu i ponaša se kao domaćin. Svi znamo šta voli da pije - ujutru espreso s mlekom, a uveče uglavnom pivo. Uvek ostavlja dobar bakšiš, a kada mi hoćemo da ga častimo, ne dozvoljava - priča jedan konobar.

Marko Miljković, snimanje spota, snimanje spota

Marko Miljković, Foto: ATA Images

Mesto gde se Lunin dečko odmara jeste selo Ribare, gde njegovi prijatelji poseduju veliko imanje. Mama njegovih drugara Zora Đorđević otkrila je više o zadrugaru.

- On je divan i lepo vaspitan dečko. Druži se s mojim sinovima i volim ga kao svoje dete. Često dolazi kod nas i obožava da jede sve što skuvam. U prošloj sezoni "Zadruge", kada su mu kao nagradu dali da dođe u Brus, Marko je došao kod nas u Ribare s mamom da proslavimo Božić. Bilo mi je veoma drago. Sve najbolje mislim o njemu - kaže ljubazna gospođa.

VIDEO: Luna urla na Marka u hotelu, trese se Sarajevo (PUSTITI ZVUK)

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danijel

    5. septembar 2019 | 10:39

    Ušao u “Velikog brata” i pokazao se najbolje od svih??? Čime? Grijanjem bazena šerpom vruće vode?

  • Kursumlija

    5. septembar 2019 | 10:11

    Kad mu tast Gazmen didje sa familiom kuci na svadbu pitace se sta ga je snaslo🤣🤣🤣🤣

  • Marija

    5. septembar 2019 | 09:47

    “Ne glumi zvijezdu”....zasto bi je glumio kad i nije 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA