Kinezi s razglasa "odvrnuli" Luninu pesmu košarkašima Srbije: Nerealna scena na Mundobasketu (VIDEO)

Ovaj snimak postao je prava atrakcija na društvenim mrežama

Luna Đogani nedavno je objavila svoju prvu pesmu "Deveti krug", koja je za kratko vreme postala veliki hit o čemu svedoči i snamak koji je osvanuo na društvenim mrežama, a koji je primećen na jednoj popularnoj šaljivoj Instagram stranici posvećenoj srpskoj košarci.

Naime, reč je o snimku na kojem se košarkaška reprezentacija Srbije zagreva pred utakmicu sa Italijom i to upravo uz Luninu pesmu.

Ovaj snimak iznanedio je mnoge i izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama, a po svemu sudeći Lunina pesma košarkašima Srbije donela je sreću, te su odneli pobedu na utakmici protiv Italije.

Pogledajte kako se naši košarkaši zagrevaju pred utakmicu uz Luninu pesmu u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neka tamo

    5. septembar 2019 | 19:09

    Bravo Luna definitivno zaslužuješ sve ovo, sreću, ljubav, uspeh u karijeri.. Odavno je ovo trebalo da ti se desi ali nikad nije kasno bravo Luna👏❤Bravo plavi momci 🇷🇸idemo do🏆🥇

  • Idemoooo

    5. septembar 2019 | 18:38

    SVETSKA A NASA !!!!

  • Lidija

    5. septembar 2019 | 18:40

    Sta reci? Odusevljena sam 🌞! Ova devojka konacno dozivljava sve lepo odn. suprotno od onog ruznog sto je prozivela zbog necijih bolesnih ambicija i planova. Svakom po zasluzi, srecno Luna, u svakom pogledu! ♥️👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA