≫ 

Evo ko je suprug Tamare Grujić, sa kojim je danas dobila ćerku - i čime se bavi Vuk Đoković

Tamara i Vuk danas, 6. septembra, postali su ponosni roditelji devojčice

  • 7
Tamara i Vuk Printskrin: Instagram

Tamara Grujić (42), voditeljka emisije "S Tamarom u akciji" i njen suprug Vuk Đoković danas, 6. septembra postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Lenka.

Tamarin suprug Vuk retko se pojavljuje u medijima, zbog čega se stvorila fama da voditeljka svog supruga krije od očiju javnosti.

Tamara Grujić i Vuk Đoković Tamara Grujić i Vuk Đoković, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

Vuk je producent i izvršni direktora emisije "S Tamarom u akciji", a diplomirao je produkciju na Akademiji umetnosti u Beogradu.

- Niti krijem muža, niti nije bio sa mnom u novinama... Vuk je pragmatičar, pravi producent kome je osnovni zadatak čuvanje budžeta, a ja samo tražim mogućnosti za veći trošak. Uvek želim da pomognemo više nego što možemo. Suprug mi je vrlo staložen i duhovit čovek, a ja sam nervčik, ali i neko ko svojom energijom pokreće čitav sistem spojenih sudova - rekla je Tamara.

- On ne bi da komplikuje, ja uglavnom zakomplikujem, ali i rešim, pa uvek dobijemo kvalitetniji proizvod. Ja sam pravi "štreber", on "kampanjac", ja sam radoholik, on onako malo voli da hvata krivine, i ne krijem da je trebalo neko vreme da prođe da se naviknemo na međusobne različitosti koje nisu smele da ugroze privatnost koju čuvamo i, naravno, međusobnu ljubav.

Tamara Grujić i Vuk Đoković Tamara Grujić i Vuk Đoković, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

- Ali kad su prošle "male boginje" i ostale pošasti, to je sada jedna veoma koherentna i plodonosna zajednica u kojoj, hvala bogu, i dalje caruje humor. Mi stalno pretimo jedno drugom da ćemo dati otkaz - rekla je Tamara svojevremeno u jednom intervjuu o svom suprugu.

Tamara Grujić i Vuk Đoković Tamara i Vuk, Foto: Instagram/Vuk Djokovic

Vuk Đoković je pre emisije "S Tamarom u akciji", gde radi kao izvršni producent, radio filmove i serije, poput "Jagodića", "Jesen stiže, dunjo moja", "Ničijeg deteta", "Vlažnosti", "Folk", "Sva ta ravnica" i drugih.

On od 2015. godine vodi produkcijsku kuću, finansije, administraciju, papirologiju, vodi računa o tehnici i ljudima i slično.

VIDEO: Pink otkrila šta joj je spasilo brak i koliko joj terapije pomažu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dora

    6. septembar 2019 | 14:12

    Dobro se dobrom vraca! Neka je sa srecom!!!!!!

  • Srecno

    6. septembar 2019 | 15:19

    Tamara ti si carica u svakom smislu reci...nek vam je sa srecom..zivi i zdravi bili sa vasom princezom💝

  • Brankica

    6. septembar 2019 | 14:29

    Nek ste svo troje srecni i blagosloveni. Tamara veliki covek, humanitarac zena za primer

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA