≫ 

"Najveća zvezda svih vremena i najgori čovek": Lukas o sukobu sa Karleušom i Brenom!

- Nadam se da me niko više sa estrade neće dirati, jer shvatite, ko god me bude dirao, ja ću mu odgovoriti - poručio je pevač

  • 13
Aca Lukas Aca Lukas, Foto: A. Nalbantjan

Pevač Aca Lukas (50) poslednjih nedelja vodi ozbiljne ratove na društvenim mežama sa svojim koleginicama Jelenom Karleušom (41) i Lepom Brenom (57). On je gostovanjem u Jutarnjem programu televizije "Pink" gde je govorio o sukobima sa koleginicama.

Lukas je istako da nije svađalica i da ne voli da se raspravlja, ali da će uvek uzvratiti onom ko ga napadne. On se prvo osvrnuo na sukob sa koleginicom Jelenom Karleušom.

- Šta da kažem o gospođi Jeleni, ona je takva kakva je. To je bio neki rođendan, na koji ona nije bila pozvana pa je verovatno bila ljuta. Napala je decu, a ja branim svu decu. Ne bih ja tu temu više potezao, ali što se tiče Jelene tu ima mnogo kontradiktornosti. Mi smo bili jako dobri i imali smo takav odnos, podžapamo se na snimanju, pa se pomirimo. Ona stalno pokušava da udari na mene i oko mene, iako je rekla da me je počistila, ona ne može. Ona mene ne može dirati, izgleda da sam joj ja "rak rana". Njoj je neko iz njenog okruženja rekao da me je "počistila", međutim ona zna da to ona ne može. Ja nikada prvi ne napadam, ali se branim kada me neko napadne - objasnio je prvo Lukas sukob sa Karleušom i prešao na problem i svađu sa Lepom Brenom.

Jelena Karleuša Karleuša, Foto: Marko Jovanović

- Mnogo mi je žao i izvinjavam se svim ljudima koji su to pratili i čitali na ružnim rečima koje sam rekao, nije mi bila namera da oni to čuju i vide. Mi imamo jedan veoma ozbiljan privatni sukob koji nemam nameru daobjašnjavam. Znam da sam ispravan 100 posto, radi se o rečima koje je rekla na jednom javnom mestu o meni. To je totalno privatni sukob. Ipak, čekao sam godinu da dođe na snimanje kako bih joj rekao da ja to znam i da to nije u redu, ali ona se nije pojavljivala - rekao je on i dodao:

- Prošlo je još godinu dana, ali ja to nisam zaboravio i nikad neću zaboraviti. Posle svega toga ja sam od nje dobio još mnogo ružnih stvari, nije mi bio dozvoljen odlazak u jednu veliku zemlju upravo zbog nekih urgencije, može im se! I za to imam dokaz. Ja sam sad došao na taj koncert na Ušće, i kada sam ja trebalo da izađem iz kontejnera gde smo bili smešteni, ona je još nastupala, obezbeđenje mi je reklo: "Nemoj, Aco, molim te! Aco, imaćemo problema, nemoj da izlaziš napolje jer ona tu mora da prođe, a ti da izađeš".

- Brenina karijera je najbolja karijera, i ona je ubedljivo najveća zvezda na ovim prostorima i meni je čast što sam se družio sa takvom zvezdom. Ali pričam o privatnim stvarima. Nisam ljubomoran na njenu karijeru, ali ja sam se družio sa njenom porodicom i doživio sam to što sam doživeo i sa pravom kažem: "Najveća zvezda svih vremena na Balkanu, i najgori čovek kojeg sam ja upoznao" - rekao je pevač.

Lepa Brena, Tamburica Fest, Kovilj, Novi Sad Brena, Foto: Nikola Tomić

- Muka mi je od priče, i izvinjavam se svima, ali ovo je moralo biti tako. Nadam se da me niko više sa estrade neće dirati, jer shvatite, ko god me bude dirao, ja ću mu odgovoriti. Ako neko kaže Lukas se svađa, svađaće se kad god ga neko napadne. Dobro znate da je bolje da mi date bombu da vas gađam, nego da mi date olovku i papir da napišem, jer vam je to gore. Došlo je vreme da se bavimo muzikom. Neću da neko od naših kolega lupeta po društvenim mrežama, a ja da ćutim, pa neću! - rekao je folker u Novom jutru u nadi da je ovo poslednji komentar na ovu temu.

VIDEO: Aca Lukas nastupio drugo veče Music Week-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde

    6. septembar 2019 | 15:41

    Gledajte kosarku !!!! Ponos SRBIJE !!!

  • Ljubica

    6. septembar 2019 | 15:17

    Ovo sa Brenom ima veze sa Sonjom. On mnogo pati za Sonjom, to je vise nego ocigledno.

  • Срб

    6. septembar 2019 | 23:16

    Ако је фахрета највећа звезда балкана ја сам Никола Тесла Па шта је онда Чола

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA