≫ 

"Tenor Slavuj Milošević": Andrija pustio glas uz tamburaše u restoranu i naježio sve redom (VIDEO)

Glumac je ovu hit scenu tokom nedeljnog opuštanja podelio sa fanovima

  • 10
andrija milosevic Printskrin: Instagram/andrijamilosevic_official

Osim glumačkih sposobnosti u koje smo veoma upućeni, Andrija Milošević ne prestaje da oduševljava i svojim vokalnim sposobnostima, a fanovima je ovo nedeljno poslepodne ulepšao jednom originalnom izvedbom.

Naravno, sve je u stilu "by Andrija", već prepoznatljivom i njemu svojstvenom, a glumac je rešio da uz tamburaše pokaže i raspon svog glasa.

- Tenor Slavuj Milošević u trenucima opuštanja... - napisao je i dodao: "Ko peva, zlo ne misli", očigledno se odlično zabavljajući i opuštajući u restoranu na ručku.

A kada je došao do kraja i pustio glas, niko nije ostao ravnodušan, u šta ćete se i sami uveriti na snimku u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džontra

    8. septembar 2019 | 18:06

    Zašto ovog smarača non stop forsirate,apsolutno mi nije jasno...I u komentarima stalno vidim da nema nešto pozitivnih reakcija niti fanova,pa mi stvarno nije jasno.Kome je zanimljiv neka ga prati na instagramu ili fejsu,ali nemojte više ovde sa njim smarati...

  • Gale

    8. septembar 2019 | 17:52

    Luzer na kub!

  • Nebitan

    8. septembar 2019 | 18:21

    Ovaj počeo da smara više nego parovi, farma i zadruga zajedno! Savet telegrafu: oladite malo sa njim, ima toliko zanimljivijih ličnosti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA