≫ 

Porodica mu je bila sve: Kako je Gru govorio o svojim sinovima Vuku i Relji

- Od početka smo se trudili da ga ne shvata kao konkurenciju i mislim da smo u tome uspeli - pričao je svojevremeno o svom sinu Vuku Gru

  • 4
Dalibor Andonov, Gru Foto: ATA Images

Reper Dalibor Andonov Gru poginuo je danas, 9. septembra, nakon što je prilikom vožnje kajta upao u vodu. Osim što je imao uspešnu muzičku karijeru, slavni hip-hoper važio je za porodičnog čoveka, a svoje sinove Vuka i Relju, koje je dobio sa suprugom, bivšom manekenkom Danicom Prvulović, je obožavao.

- Vuk je bio miran kao beba. Samo je spavao i jeo. Relja je zato bio nemiran. Sada se i on smirio, pa je kao mala igračka. Vuk je shvatio da ne treba da bude ljubomoran na Relju. Od početka smo se trudili da ga ne shvata kao konkurenciju i mislim da smo u tome uspeli. Čak i sada na trenutak kada pokaže ljubomoru, brzo uspemo da ga ubedimo da to tako ne treba... Na Adi Bojani provedemo uvek mesec i po dana. Ja odem malo ranije, da pripremim smeštaj i sve ostalo. Vuk želi da uči da vozi kajt, mada ne mogu da mu objasnim da prvo mora da nauči da pliva - pričao je svojevremeno Gru u jednom intervjuu, a prenosi "Blic žena".

Dalibor Andonov Gru Foto: ATA Images

Gru je bio više nego uzbuđen kada njegova supruga Danica po drugi put ostala u drugom stanju.

- Veoma sam srećan zbog činjenice da ćemo dobiti prinovu. Lepšu vest nisam mogao da čujem. Nas dvoje smo to planirali, tako da nas novonastala situacija nije iznenadila. Oboje smo uzbuđeni. Bilo bi surovo da smo ostali samo na jednom detetu. Ne kažem to samo zbog nas dvoje već najviše zbog našeg sina. Ne bi bilo lepo da ostane jedinac - rekao je reper za "Gloriju" i dodao da mu je nebitno da li će dobiti sina ili ćerku:

- Za razliku od Danice i mene naš sin Vuk je izrazio želju da bi više voleo da dobije brata. Da li će mu se želja ispuniti saznaćemo uskoro - istakao je Gru, koji je bio uz svoju suprugu tokom trudnoće:

- Pošto je Danica tek na početku trudnoće nema potrebe da se previše angažujem oko poslova za koje je ona zadužena. Kada za to dođe vreme, naravno da neću dozvoliti da ona radi i napreže se. Moja supruga za sada odlično podnosi svoje novo stanje, a budući da već imamo iskustva sve kroz šta prolaze trudnice dobro nam je poznato - rekao je Gru.

VIDEO: Zbogom, Gru i počivaj u miru!

(Telegraf.rs/izvor: "Blic žena")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni

    9. septembar 2019 | 20:46

    Kada ti je porodica najvaznija onda razmislis deset puta pre no sto uradis neku glupost kao sto su takozvani ekstremni sportovi. Vrlo neodgovorno od onog kome je porodica najbitnija. Znam da ce biti niz negativnih ali ovo je surova istina.

  • Naki

    9. septembar 2019 | 19:16

    Koja tuga,ja još uvek ne mogu da verujem...saučešče porodici...

  • DARKO 100%

    9. septembar 2019 | 19:39

    Da li je znao plivati?,kako je doslo do nesrece,?da se nije isprevrtao nezgodno i smrtno slomio ,do sad nisam nigde procitao prodrobnije informacije osim kako je upao u dunav ,sta kazu prijatelji koji su bili sa njim ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA