≫ 

Darko Lazić: Moja Marina ima potrebe, a ja retko mogu jer se plašim da ne polomim kuk

- Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali, ne može se protiv psihe i glave - kaže Darko

  • 69
Darko Lazic Foto: ATA Images

Darko Lazić (27) 23. oktobra 2018. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, usled koje je zadobio povrede toliko ozbiljne da se i danas oporavlja.

Nesreća je prouzrokovala to da pevač danas ima ugrađen veštački kuk, a to mu pravi problem tokom seksualnih odnosa, jer ima strah od povrede.

- Moja Marina se stalno žali zbog toga što retko imamo seks u poslednje vreme. To nije bio slučaj pre nego što mi se dogodila saobraćajna nesreća. Problem je u meni što se pojavio veliki strah od povrede kuka tokom seksa, pa nikako ne mogu maksimalno da se opustim. Povrede koje sam imao su veoma ozbiljne pa moram da pazim i na prekomernu kilažu, a kamoli dok vodimo ljubav - kaže Darko.

Darko Lazic Marina i Darko, Foto: ATA Images

- Normalno je da ona ima svoje potrebe, mlada je i seks je sastavni deo svake veze. Pričao sam sa doktorima i rekli su mi da nema potrebe da imam bilo kakve strahove. Ali ne može se protiv psihe i glave. Srediće se to i sve će doći na svoje mesto, ali je sada tako - priča Lazić otvoreno.

Kako kaže, razmišlja o tome da potraži pomoć psihologa ili psihijatra.

- Svakako ću se posavetovati sa stručnim licem ako se desi da mi ovaj problem potraje - objasnio je Lazić za Srpski telegraf.

VIDEO: Stravični prizori na mestu gde je Darko Lazić sleteo sa puta: Delovi automobila razbacani po njivi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzana

    10. septembar 2019 | 11:17

    Mislim da ovo prevazilazi granice i normalnog i pristojnosti. Strašno, pročitala sam tekst zbog naslova da shvatim nije li izvučeno iz konteksta. Nemam komentar. Stvarno neki ljudi nemaju svest o tome šta je za javnost. Koga interesuje njihov seksualni život? Možda sam ja glupa i zaostala, ali ovo stvarno nije u redu. Da li nikad nisu bili normalni ili ih je novac poremetio, pitam se?

  • Minja

    10. septembar 2019 | 10:11

    Da li je moguće da sam upravo ovo pročitala?

  • Maestro

    10. septembar 2019 | 10:06

    Kaze nas narod: Budala se ne trazi, ona se sama pokaze!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA