≫ 

Posebna antena i goveđi rep: Evo šta je Eros Ramacoti tražio da mu obezbede u Beogradu

- Eros želi antenu u bekstejdžu, to se dogodilo i prošli put kada je dolazio. On želi da dok je u bekstejdžu prati kanal na kom se emituje njegov fudbalski tim tokom treninga ili dok igra - kaže izvor

  • 1
Eros Ramazzotti, Eros Ramacoti Foto: Profimedia/SGP

Najveća italijanska pop zvezda Eros Ramacoti (55) 24. septembra održaće spektakularni koncert u Beogradskoj "Štark areni", a njegov tim saradnika poslao je spisak zahteva koji moraju biti ispunjeni i bez kojih se Eros neće ni pojaviti u Beogradu.

Što se tiče hrane, Ramacoti je pored kuvara kog dovodi sa sobom u timu zahtevao još jednog srpskog majstora kulinarstva koji će mu spremati hranu.

Ono što Eros najviše voli da jede jeste - goveđi rep.

- Eros želi antenu u bekstejdžu, to se dogodilo i prošli put kada je dolazio. On želi da dok je u bekstejdžu prati kanal na kom se emituje njegov fudbalski tim tokom treninga ili dok igra. Eros toliko voli fudbal da je kupio mali tim koji igra u nekoj neprofitnoj kategoriji. Član je Nacionalnog fudbalskog predstavništva pevača i glumaca koji igraju prijateljske utakmice u humanitarne svrhe - priča izvor blizak organizatorima koncerta.

Kada je stajling u pitanju, Eros se na koncertu uglavnom odluči za kreacije modne kuće "Salvatore Feragamo" ili "Armani".

Podsetimo, Eros je 2009. godine održao koncert u Beogradskoj areni, a njegovi tadašnji zahtevi bili su: garderoba sa dve sofe, četri fotelje, dva mala stola i posebna soba za masažu, navodi Blic.

VIDEO: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u "Kralja lavova"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA