Lukas progovorio o sukobu sa Karleušom i Brenom: "Znam nešto što nije trebalo da znam"

- Ja sam čovek koji ne da na sebe i neću nikad dati - rekao je Aca

  • 13
Lepa Brena, Aca Lukas, Jelena Karleuša Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Milena Đorđević

Pevač Aca Lukas progovorio je o sukobu sa koleginicama Lepom Brenom i Jelenom Karleušom.

Folker se svađao sa obe pevačice i prozivao ih na društvenim mrežama, a kako kaže, on za to ima dobar razlog.

- Ja sam čovek koji ne da na sebe i neću nikad dati. Neću da se branim, nego ću da napadam. Ne bih da imenujem, to su prozivke, a sve kao neko prijateljstvo. Neću da to bude glavna tema, to nije haos. Gledamo čija će da bude zadnja - rekao je on u emisiji "Ami Dži šou" i dodao:

Lukas Lukas, Printskrin: Youtube/AmiG Show

- Vidite ovako, to je igrom slučaja otišlo u javnost. Znam nešto što nije trebalo da znam. Pošto sam izbegavan duže vreme i rađene su mi neke stvari, ja sam rešio to da kažem tamo gde sam mogao da bi to neko čuo. To je više privatna stvar. Sve što sam rekao, ništa nisam slagao. Ja obožavam Viktora i Bobu, ali eto, to što sam sa ženom imao, imao sam. Ova druga gospođa se stalno čačka sa mnom, a glumi mi drugaricu, pa ja ispadam potrčko. Morao sam da joj objasnim da se više nećemo čakati.

VIDEO: Aca Lukas napravio ludu žurku na Ušću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccc

    11. septembar 2019 | 02:25

    Ne zasluzuje komentar

  • Goksi

    11. septembar 2019 | 08:18

    Mozda si ti i u pravu...ali brate...pokusaj manje da tracaris i malo vise da pevas. Mnogo bre tracaris, svadjas se i u svakoj bi corbi da si mirodjija. Vrh si pevac, vrh osoba ali i ti postade baba tracara...ne treba ti to. A to sto je medju vama ne bi trebalo u javnost. Resite to u cetiri zida. Vi sa estrafe kao da nemate sta da radite, pa po ceo dan sedite na fejsbukovima i twiterima i pisete romane od poruka i prepucavate se, kao deca neka. Uozbiljite se malo i budite kulturniji primer omladini.

  • PETAR 1

    11. septembar 2019 | 09:01

    Ljudsko bice obicno progovori izmedju druge i trece godine zivota, ovom mutantu je trebalo mnogo vise za taj cin. Malo viski malo belo a moze i ostalo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA