• 34

"Kakav horor! Kakvo đubre!" Nova sezona "456 sekundi sa Sašom Vidićem" u kojoj niko nije pošteđen

Posle letnje pauze, modni dizajner se vraća naoštren i puca iz svih oružja

  • 34

Dizajner Saša Vidić se vratio posle letnje pauze u studio Telegraf.rs i snimio prvu epizodu druge sezone emisije "456 sekundi sa Sašom Vidićem".

Ovoga puta komentariše stil Lune Đogani, Cece Ražnatović, Lepe Brene, Severine Kojić i Jelene Rozge. Poslednji segment posvetio je, kako kaže, "tati svega", tragično preminulom Daliboru Andonovu Gruu.

Ko je stilski čist horor, ko se odabirom odeće degradira, ali i koje zablistao, saznajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Lola Macola

    A nije komentarisao stajling maloletnih muškarčića? Baš čudno, jer je do skoro bio aktivan u naslovnim revijama "Optužen a la Pedo Filija".

  • Maja M

    Sta kaze za Kijin stajling ? Ima li misljenje neko o njoj ili mu je nebitna?

  • Jeretik

    Moda postoji i ažurno se menja da bi proizvođači krpica, cipelica frizurica, i svega ostalog pratećeg dobro zarađivali, a ne da bi potrošači lepo izgledali Modna diktatura je jedina diktatura koju manje više svi prihvataju-doduše uz intenzivno ispiranje mozga od strane modnih kuća koje vape za zaradom. Ove godine morate da nosite ovu boju, ovakve štikle - potpetice, pantalone bez ili sa trapezom, pocepanim kolenima, izlizanim nogavicama, ovakav kroj suknje........Rezultat "moranja" je da svi kada posmatramo stare fotografije umiremo od smeha kako smo smešno izgledali obučeni, obuveni, isfrizirani, po tadašnjem modnom trendu - diktaturi.Inače postoji izreka koja kaže, "Kritičari su ljudi koji su sami neuspešni u onome što kritikuju".Ako je ovo podsmevanje, izrugivanje i omalovažavanje uopšte i kritika. Ono kao kada npr, Karleuša kritikuje tuđe pevanje tako i ovaj tuđe odevanje. Postoji nešto što se zove ogledalo...

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima